10 Beauty hacks

beauty hacks | Janiinemma.nl

Iedereen is dol op hacks, trucjes om het leven iets makkelijker te maken. Vandaag deel ik een aantal beauty hacks die mij heel erg helpen wanneer ik dat nodig heb. Misschien ken je er een aantal en wie weet heb je er nog wat aan! Lees je mee?

Hacks

1. Mij overkomt het nog wel eens dat mijn blush op is, en in plaats van geen blush op te doen pak ik een lipstick kleur. Doe een beetje lipstick op je wangen en smeer deze goed uit. Je hebt nu ook speciale producten die je kunt gebruiken voor beide maar een lipstick van Essence voldoet ook prima.

2. Wil je langer plezier hebben van je parfum geur? Spray dan ook wat parfum op je ellebogen en knieholtes. Wil je extra save zijn? Smeer dan eerst een klein laagje vaseline voordat je parfum opspuit.

3. Ben je vergeten nieuwe scheerschuim te kopen? Geen nood! Gebruik daarvoor in de plaats conditioner.  Deze maakt je haartjes zachter en kunnen daardoor veel makkelijker weggehaald worden en ook nog goedkoper.

4. Is je gezichts toner ook altijd zo snel op? Giet deze dan over in een sprayflacon.  Een wattenschijfje neemt ontzettend veel product op en de helft gebruik je dus niet. Nu spray je de toner op je gezicht en daarna kun je het even in je huid masseren, drogen aan de lucht om daarna je dag/nacht crème aan te brengen.

5. Soms vergeet ik goed mijn mascara dicht te draaien en daardoor droogt deze uit, of is je mascara op? Een druppel make-up remover of oogdruppels in je mascara flacon is al voldoende om deze een aantal keer extra te gebruiken.

10 beauty hacks| Janiinemma.nl

  6. Heb je net een puistje als je een belangrijke presentatie moet geven? Breng wat Listerine (mondwater) aan op het puistje, het zorgt ervoor dat deze indroogt en daardoor minder zichtbaar is.

 7. Als je geen matte nagellak in huis hebt kun je dit heel goed zelf creëren. Laat water koken en giet dit in een bakje, lak je nagels en houd deze in de stoom die van het hete water af komt. Matte nails it is!

 8. Verwarm je wimperkruller met je föhn,op deze manier zijn je wimpers de hele dag gekruld en zakken deze niet in. Een krultang is natuurlijk ook niet koud te gebruiken.

9. Is je haar vaak statisch na het borstelen? Gebruik dan wasverzachterdoekjes, wrijf deze over je haar heen of steek er eentje op je haarborstel. Bye bye statisch haar!

10. Velletjes die aan je lippen hangen is echt niet fijn en als je deze er af trekt heb je vaak zere en gevoelige lippen. Scrub daarom je lippen eventjes na het tanden poetsen met je tandenborstel. Je krijgt er zachte lippen voor terug zonder velletjes.

Dit waren alweer de 10 beauty hacks die mij enorm helpen als ik het nodig heb. Kende je deze al? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. 

Veel liefs,
Janine.

3 Reacties

  1. 1 november 2017 / 15:57

    Hele handige hacks zitten er tussen vooral die van toner in een spray bottle gieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge