Mijn 10 Favoriete VSCO Filters | Lifestyle.

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Filters. Persoonlijk ben ik helemaal dol op filters, deze kunnen een toegevoegde waarde geven aan je favoriete foto’s. Ook kun je door middel van filters een rustige feed maken op Instagram. Vandaag laat ik je mijn 10 favoriete VSCO filters zien die je kan toepassen op je eigen foto’s. Misschien kun je er nog wat inspiratie uit halen. Kijk je met mij mee?┬á

Er zijn ongelofelijk veel filters sinds de opkomst van photoshop op je eigen mobiele telefoon. Maar er zijn zoveel, dat het misschien moeilijk is om een leuke uit te kiezen en hierbij te blijven. Ik zit op dit moment ziek op bed en ik verveelde mij totdat ik even op pinterest ging kijken en er allerlei VSCO filters opdoken in mijn feed. BINGO! Ik kreeg meteen inspiratie om jullie mijn 10 favorite filters te laten zien van de super populaire app : VSCO.

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Mijn 10 favoriete VSCO filters || Janiinemma.nl

Zoals je wel kunt zien houd ik van lichte kleuren met pastel. Als je me zou vragen welke mijn utlieme favoriet is van de bovenstaande dan zou ik je vertellen dat ik het niet weet, ik ben nog even aan het uitvogelen welk filter ik ga toepassen in mijn Instagram feed. Tot nu toe deed ik maar wat en veranderde ik alleen de belichting en warmte en scherpte van een foto. Maar toch vind ik het er erg mooi uitzien als een Instagram feed op elkaar afgestemd is. Binnekort is dit te zien op mijn Instagram account : Janiinemma.nl.

Wat is jouw favoriete filter?
Veel liefs,
Janine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge