10 rare beautyproducten | Beauty

Een hele poos terug plaatste ik het artikel met 6 rare beauty en fashion trends. Hier werd zo leuk op gereageerd dat ik weer het Internet af ging maar dan op zoek naar rare beauty producten. En ik moet zeggen dat er echt hele rare bestaan! Wat vind jij echt een raar beauty product?

Iedereen wil er natuurlijk op zijn best uitzien iedere dag, wij Nederlanders hebben opzich niet veel beauty producten die heel raar zijn en waarbij je eerst 10 keer moet kijken of het geen grapje is. De onderstaande producten komen dan ook niet uit Nederland maar ik vind ze zo eng, raar en dom dat ik ze gewoon moest delen. Laten we maar snel beginnen :

Face wash en shampoo van houtskool.

Houtskool heeft een absorberende werking en dus zou het goed vuil en onzuiverheden opnemen. Als ik het allemaal zo lees kun je dus de overgebleven houtskool van de barbecue van afgelopen zomer er snel bij pakken en dit op je gezicht smeren. BAH

Strijkijzer voor je gezicht

Dit apparaat kun je in drie verschillende standen zetten en word 360 graden heet. Je behandeld een plekje op je huid ongeveeer 20 seconden . Het apparaat is bedoeld om rimpels weg te ‘strijken ‘ en zo een afspraak bij de cosmetische arts voor botox gedag te zeggen. Ik zie wat er met kleding gebeurt als het strijkijzer er te lang opstaat dus ik sla over!
Nu face trinity facial toner

Deze toner zou moeten zorgen voor een mini -facelift voor thuis en maakt gebruik van elektrische schrokken  (?!) Mij doet dit apparaat denken aan een speeltje voor vrouwen op een heel ander gebied. Uhum

Crazy girl wanna be naked shave crème.

Opzich geen raar product toch?  De makers van dit product beweren dat je het welbekende ‘AXE’ effect krijgt. Oftewel mannen komen met bosjes op de vrouwen af zodra je je hiermee scheert. Dit zou komen door de feromonen die het bevat. Twee keer raden welk geslacht dit onding heeft gemaakt. Wij , vrouwen hebben toch genoeg aan onze charmes?

Baby foot,  easy pack. 

De maanden waarin je voeten ook eens het zonlicht van dichtbij mogen bekijken, ligt alweer achter ons. Iedereen wil natuurlijk die zachte heerlijke baby voetjes en daar haken de makers van dit product op in. Deze zak hoor je in de nacht te dragen zodat de volgende ochtend als je de zak verwijderd de vellen letterlijk van je voeten afspringen. Het gekke is dat het ook nog werkt. Ik maak ondertussen gewoon een afspraak bij de pedicure. IEWL!

Functie betty color kit. 

Bruin,  blond of rood?  Als je ervan houdt om down under een bosje te hebben kun je dit in alle kleuren van de regenboog verven. Gekker moet het niet worden!

Telefoon hoes borstel. 

Ik snap niet zo goed wat het nut hiervan is,  ze beweren dat als je haast hebt en je haar nog moet borstelen je deze kunt meenemen met je telefoon. Uhm ik neem dan gewoon mijn  telefoon in mijn tas en een aparte borstel? Heéel raar.

Knip je teennagels in één keer machine.

Tsja,  wat kan ik hier nou over zeggen ? Het lijkt me juist onhandiger zo’n ding! Ik laat het toch liever bij één voor één. Brr krijg er de kriebels van!

Ooglid trainer 

Een uitvinding uit Japan,  sommige meiden en vrouwen kunnen hun eigen bewegend ooglid niet of nauwelijks zien. Deze bril? Zou ervoor zorgen dat je je oogleden traint en dat je je bewegend ooglid zou gaan zien en om zo Europese oogjes te creëren. Uhm wat?  Kan iemand even zeggen dat dit echt lariekoek is?  Het lijkt me trouwens ook echt voor geen meter zitten met die rare punten in /op/boven je oog.

Hittemasker 2.0

Vroeger werd dit masker kennelijk veel gebruikt. Je ziet er uit als een mengelmoes van anymouse,  een kip en de duivel maar kennelijk had je dat ervoor over. Dit masker word heet en zo zou het je bloedsomloop verbeteren. Ohgod,  ik zou opeens claustrofobisch zijn geworden. Ik stap dan liever nog een keer de sauna in.

En dit waren alweer de 10 rare beauty producten, ik moet zeggen dat ik elk op hun eigen manier erg creapy en raar vind. Ik krijg er in ieder geval de kriebels van! Welk beautyproduct vind jij erg raar? En heb je van deze producten ooit gehoord?

Veel liefs

Janine.

15 Reacties

 1. 20 november 2016 / 12:45

  Oh neen!! Dat toestelletje om al je teennagels in één keer te knippen ziet er verschrikkelijk uit & dan dat hittemasker.. om nachtmerries van te krijgen!

  -xo Sara

 2. 19 november 2016 / 21:50

  Hahaha oh my, wat bijzonder zeg. Doe mij maar de innovatievere dingen van tegenwoordig

 3. 19 november 2016 / 09:18

  Wat een grappige uitvindingen! Ik zie ook echt niet het nut van die borstel haha!

 4. Anne:)
  18 november 2016 / 15:17

  Gadver, dat strijkijzer voor je gezicht!! Dat ga je toch niet doen??!! Ik hou het lekker bij mijn botox bij van Goyen. Dan weet je zeker dat je rimpels zullen verdwijnen!

 5. 18 november 2016 / 12:12

  Nou ben ik toch al niet zo thuis in de beauty producten maar dit zijn wel hele bizarre dingen waar ik nog nooit van heb gehoord 😀 Houtskool? yak

 6. 18 november 2016 / 09:36

  Wat een bizarre dingen allemaal haha! Dat houtskool is het enige wat ik dan zou willen overwegen maar derest laat ik liever voor wat het is haha!
  Charel onlangs geplaatst…Olaz beauty fluidMy Profile

  • Janine
   Auteur
   18 november 2016 / 13:18

   Haha ja precies, net zoals modder eerst heel vies was, is dat nu best normaal om je lichaam in onder te dompelen. Dus houtskool kan ik me nog iets bij voorstellen haha

  • Janine
   Auteur
   18 november 2016 / 13:17

   Ik ben blij dat het niet Nederlandse uitvindingen zijn haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge