10 x waarom Kerst zo leuk is!

10x waarom kerst zo leuk is| Janiinemma.nl

Sinterklaas is het land nog niet uit en ik heb de kerstboom alweer in huis staan. ik vind Kerst een van de leukste feestdagen die wij hebben en ik vind alle lampjes en gezelligheid met famillie zo ontzettend leuk! Vandaag deel ik daarom al 10 redenen waarom kerstmis zo leuk is, kijk je mee?

 1: eten, eten en nog meer eten!

Met kerst kun je er eigenlijk niet omheen met alle lekkere dingen die worden klaargemaakt : Eten! Aangezien ik de laatste tijd veel sport en ik goed op mijn voeding let zal ik er wel iets losser mee omgaan met de kerstdagen.

2:liedjes!

Ik vind het altijd ontzettend leuk om kerstmuziek te draaien, ik word er vrolijk van en helemaal in de stemming van de gezellige etentjes en met famillie zijn. All I want for Christmas is youuuuuu.. (draait radio wat harder)

3: Kerstbomen opzetten/versieren en lampjes!

Ik heb de kerstboom inmiddels alweer in huis staan en ik moet zeggen dat ik het zo gezellig vind! Daarnaast elke avond de kaarsjes aan en de open haard kan ook niet ontbreken. Lekker Netflixen in een heerlijk knus huis.

4: Geen werk.

Natuurlijk is niet iedereen vrij met de kerstdagen, maar veel mensen wel. 2 dagen vrij is altijd fijn meegenomen ook als dat betekent dat je als een kip zonder kop rondloopt met alle famillie bij wie je weer eens langs moet.

7 : Cadeaus!

Aangezien wij geen sinterklaas meer vieren vinden wij het alsnog wel leuk om elkaar cadeaus te geven. Gewoon een kleinigheidje wat altijd leuk is óm te krijgen en om te geven!

8 : Outfit on fleek!

Als ik al een excuus nodig heb voor een nieuwe outfit dan is dat wel met kerst! Ik vind de standaar normale kleding die ik dagelijks draag niet leuk genoeg voor kerst. Het mag wel iets uitgebreider.

9 :makeup!

Ook de makeup mag niet ontbreken en laat ik daar nou dol op zijn! Heerlijk om eerst lekker te douchen, maskertje op te doen om daarna de makeup skills tot uiting te laten brengen. Natuurlijk wel iets anders dan de eveeyday look. YouTube is daarbij mijn grootste vriend, altijd leuk om inspiratie op te doen!

10: sneeuw en ijs!

Ik zou het echt super leuk vinden als er weer eens een witte kerst zal komen. Ik heb er een hard hoofd in maar dromen mag natuurlijk! Dat maakt voor mij kerst nog leuker en gezelliger.

Dit waren alweer mijn 10 redenen waarom kermis zo leuk is! Wat vind jij het leukste aan kerst?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

1 Reactie

  1. 3 december 2017 / 19:17

    Ja tegen eten en kerstbomen en lichtjes 🙂 Kan niet wachten tot ik mijn kerstboom weer kan neer zetten 😀 Sneeuw en ijs hoeft dan van mij weer niet. Veel te onhandig en koud als ik naar mijn werk moet.
    sammie onlangs geplaatst…Loved #15My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge