Mijn Favoriete Quotes | Lifestyle

Mijn Favoriete Quotes | Janiinemma.nl

Op internet, in boeken en tijdschriften staan vaak uitspraken van bekende en onbekendde mensen.  Ik hou van de uitspraken die je kracht geven en over geluk en vertrouwen gaan. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete Quotes zien, het is de tweede opdracht uit de #30DayBlogChallengeNL . Kijk je met mij mee?

Ik zeg eerlijk, dat ik altijd al van mooie spreuken en quotes gehouden heb, ze hebben mij in moeilijke tijden heen geholpen en nog steeds put ik soms mijn kracht uit. Vooral 1 soort quote betekent ontzettend veel voor mij en deze staat onderaan dit artikel. Die quote heeft mijn moeder mij eigenlijk doorgegeven en het is niet alleen een Quote maar ook een levenswijze. Maar eerst zullen we maar eventjes naar de andere mooie quotes kijken.

Mijn Favoriete Quotes | Janiinemma.nl

We beginnen met deze Quote, You Need To Do This For Yourself. Oftewel: je moet dit doen voor jezelf. Ik ben van mening bij elke beslissing en elk aspect van je leven heb jij de regie. Als je iets niet wilt doen, doe dit dan niet. Tuurlijk geld dat niet bij sommige situaties maar in de meesten heb jij de meeste aanspraak.

Mijn Favoriete Quotes | Janiinemma.nl

Ook deze spreuk staat dicht bij mij, een mooi meisje is niks als ze een lelijk hart heeft. Wat heb je aan je looks als je verder geen inhoud hebt? als je alleen maar gemeen kunt zijn tegen andere mensen? dan ben je niets meer dan een mooi meisje en daar houdt het wel mee op.

Mijn Favoriete Quotes | Janiinemma.nl

Eigenlijk zijn al deze quotes erg belangrijk voor mij geweest en nog steeds, ik heb altijd geleerd van mijn moeder dat ik niet bang hoef te zijn voor grote dromen, dromen die ik graag uit zie komen. Dit is daarom bij mij ook nooit een probleem geweest, ik durf groot te dromen en daardoor ben je ambitieuzer dan de mensen die niet durven te dromen. Dromen zijn ervoor  om waar gemaakt te worden.

Mijn Favoriete Quotes | Janiinemma.nl

Je slaag niet als je het niet probeert, deze quote is mij zovaak gezegd dat ik er echt in ben gaan geloven. Want hoe weet je dat iets niet lukt als je het niet probeert? als het dan alsnog niet lukt is het weer een leer voor jezelf en kun je eventuele fouten in de toekomst uit de weg gaan.

Mijn Favoriete Quotes | Janiinemma.nl

Deze Quote sluit eigenlijk aan bij een paar hierboven, je bent eigenlijk niemand als je alleen mooi bent en verder geen liefde toont, geeft of voelt.

Mijn Favoriete Quotes | Janiinemma.nl

En dit is dan mijn favoriete Quote, dit is de latijnse vertaling maar in het Nederlands betekent het: Zij vliegt op eigen vleugels. Deze spreuk heeft mijn moeder mij meerdere keren gezegd, en ik moet zeggen dat het mij altijd bij is gebleven. Vroeger toen ik klein was werd ik altijd een klein vlindertje genoemd, ik was altijd vrolijk en ik had geen zorgen. Op het moment dat ik depressief werd, zeiden meerdere mensen tegen mij dat het vlindertje in mij terug moest keren, dat ik altijd zo zorgeloos heb geleefd.Na die periode is deze Quote echt MIJN Quote geworden en levenswijze. Ik hoef niet afhankelijk te zijn van anderen voor geluk, liefde of geld. Ik moet mijn eigen geluk maken, mijn eigen liefde geven en zelf zorgen voor geld.

Ik heb een tatoeage op mijn arm van een vlinder, om mij aan deze dingen te herrineren. Ik kijk er regelmatig naar en ik ben er zo trots op, ik heb er nog geen enkele seconde spijt van gehad en dat zal ik ook niet krijgen.

Dat waren mijn favoriete Quotes, wat zijn de jouwe?

Veel liefs,
Janine.

11 Reacties

 1. 6 augustus 2016 / 18:21

  Leuke quotes! Altijd inspirerend om te lezen

  • janine4531
   4 augustus 2016 / 22:11

   Dankjewell! X

 2. 4 augustus 2016 / 18:50

  Wat een leuke quotes, vind ze allemaal wel goed. Bijzonder dat je een vlindertje als tattoo hebt, past echt bij je omdat iedereen je vlindertje noemde!

  • janine4531
   4 augustus 2016 / 22:11

   Jaa klopt hihi, altijd als mensen vragen naar mijn tattoo vertel ik dit verhaal erbij.

  • janine4531
   4 augustus 2016 / 15:32

   Jaa de laatste is ook echt mijn favoriet haha, maar ze hebben inderdaad allemaal wel iets. Hihi x

  • janine4531
   4 augustus 2016 / 14:44

   Haha ja klopt, ik denk dat ik dat ook met een aantal zal gaan doen.

 3. 4 augustus 2016 / 10:55

  Wat een mooie quotes! Vooral de laatst. Wat een mooie wijsheid die je hebt meegekregen van je moeder.

  • janine4531
   4 augustus 2016 / 14:44

   Jaa klopt, ben er ook erg blij mee dat ik deze heb meerekenen en deze zal ik altijd met mij meedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge