15 x wat te doen op een warme (zomer)dag

15x wat te doen op een warme (zomerr)dag

De afgelopen dagen was het ontzettend warm en dan is het nog niet eens officieel zomer! Daarom heb ik 15 leuke dingen die je kan doen als het weer ontzettend warm word, wil je elke zonnestraal meepakken? Of wil je juist verkoeling? Lees dan snel verder! 

 1. ● Lunchen op het strand! Pak een koelbox met je favoriete hapjes en drankjes en ga naar het strand. Aan het einde van de dag zal je gegarandeerd een vakantiegevoel hebben.
 2. ● Bootje huren. Met warm weer is het ontzettend leuk om wat verkoeling te zoeken bij het water, trommel wat vrienden op en ga heerlijk varen!
 3. ● Zwemmen. Natuurlijk kan deze niet ontbreken in het lijstje! Niks is toch lekkerder dan een verfrissende duik te nemen in het zwembad of de zee?
 4. ● Milkshakes maken. Een milkshake is altijd lekker, maar natuurlijk nog lekkerder als je deze zelf maakt! Op internet staan ontzettend veel verschillende recepten voor milkshakes. Je kan natuurlijk ook gewoon wat groente,fruit en ijs pakken wat je lekker vind en experimenteren tot je een eigengemaakte milkshake hebt.
 5. ● Organiseer een mega waterbalonnen gevecht!
 6. ● Fotoshoot! Outfit foto’s zijn toch het allerleukste in de zomer, maak mooie foto’s en deel deze natuurlijk op je social media. Ook kun je allerlei gekke foto’s maken met vriendinnen.
 7. ● Terras pakken. Ook erg voor de hand liggend maar oh zo heerlijk! Spreek lekker af en ga buiten op het terras zitten. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om ‘mensen’ te kijken. Oeps.
 8. ●Avondwandeling. Als het overdag ontzettend warm is lig je vaak of aan het water en anders binnen. Daarom is het heerlijk om in de avond een wandeling te maken om een beetje af te koelen, wie weet zie je wel een mooie zonsondergang!
 9. ● Ga de auto wassen! klinkt raar, maar vraag je beste vriendin om je te helpen , trek een bikini aan en je hebt een gezellige dag!
 10. ● Huur een scooter en ga een stuk rijden. Lekker koel met de wind in je haren en je word ook nog eens lekker bruin.
 11. ● Surfen! Als je toch naar het strand gaat kan het leuk zijn om te gaan surfen. Ben je daar niet zo goed in? Neem een paar lessen met vriendinnen, wie weet ontmoet je nog andere leuke mensen! Waterskiën is ook ontzettend leuk om te doen.
 12. ● Organiseer een meidendag, trommel vriendinnen op en ga los met allerlei maskers, nagellak, make-up en natuurlijk lekker eten.
 13. ● Ga naar een festival!
 14. ●Ga eindelijk dat boek eens lezen waar je nog  steeds niet in bent begonnen, ga lekker in de tuin liggen met een glas koude limonade.
 15. ●Stap op een willekeurige trein , zie waar je uitkomt en ga heerlijk een dagje shoppen!

Natuurlijk kan ik nog veel meer dingen die je kan doen op een (warme) zomerdag, maar dit vind ik persoonlijk de leukste om te doen.

Wat doe jij met warm weer?

Veel liefs,
Janine.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge