20 x instagram feed ideeën met VSCO

Ik houd van Instagram! maar ook van een mooi en overzichtelijke feed. Maar hoe creëer je een feed die foto op foto op elkaar afstemt?  Ik ging op zoek naar leuke filters en instagram ideeën en kwam er een aantal tegen. Weet je dus niet zo goed hoe je een rustige en overeenstemmende feed krijgt? Lees dan snel verder!

Instagram is ontzettend populair en dagelijks worden er meer dan 80 miljoen foto’s geplaatst, maar hoe word je gezien ? Ik denk dat het begint bij een feed die op elkaar aansluit en natuurlijk mooie foto’s. Ik houd van of een donkere feed of van een feed die erg licht is met veel wit en roze tinten. Ik heb de app VSCO al een tijdje en ik gebruik hem niet erg veel, erg zonde want je kunt er een prachtige instagram feed mee creëren.  Hoe bewerk jij je Instagram foto’s?

Witte insta feed:

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

 

 

Donker/zwarte insta feed:

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Beige insta feed:

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Pastel Instagram feed :

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Rose gold insta feed :

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Refreshing Spring insta feed :

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Refreshing Pink insta feed :

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Fresh Champagne instagram feed:

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Woestijn insta feed:

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Cotton Candy Insta feed :

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Bohemian Tropical Instagram feed:

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Blue and white insta feed:

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Purple insta feed:

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

green insta feed:

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Oranje insta feed

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

20 Instagram feed ideeen | Janiinemma.nl

Zo en dat waren de 20 VSCO filters/thema’s die ik ontzettend leuk vind. Ik neig vooral naar de roze tinten dus mijn Insta feed zal binnenkort er ook zo uitzien. Er zijn nog duizend andere thema’s en filters voor je instagram feed maar deze vond ik het wel waard om te delen met jullie. Welke van deze filters /thema’s spreekt jou het meeste aan?

Hoe bewerk jij altijd je foto’s? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Veel liefs,
Janine.

10 Reacties

  • Janine
   Auteur
   2 november 2016 / 17:21

   Ohh haha, had niet eens bij nagedacht dat anouk soortgelijks heeft gepubliceerd haha x

 1. 1 november 2016 / 12:16

  Ik vind het heel mooi maar soms ook een beetje onpersoonlijk. En ik zie het zó vaak. Ik vind het dan jammer dat ik dan niet echt kan zien van wie de feed precies is 🙂

  • Janine
   Auteur
   5 november 2016 / 00:11

   ja daar heb je wel een beetje gelijk aan, maar aan de andere kant zijn de foto’s die je plaatst natuurlijk wel van de persoon zelf en zie je alsnog een stukje persoonlijkheid.

 2. 1 november 2016 / 09:15

  Wat een mooie thema’s allemaal! Ik ga ook weer beginnen met een nieuwe Instafeed, het is altijd even een zoektocht naar wat mooi is en goed bij elkaar staat, maar dit kan zeker helpen!
  Sija onlangs geplaatst…Review || Sponge Me Konjac SpongeMy Profile

  • Janine
   Auteur
   5 november 2016 / 00:12

   haha ik kan ook echt bijna nooit kiezen, ze zijn allemaal ontzettend leuk. Als ik dan altijd eentje heb gevonden waar ik wel tevreden over ben, vind ik wel weer een andere die weer net iets mooier is haha. Ik vind je insta feed nu al ontzettend mooi! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge