28 Netflix series die ik heb gezien

Oke, als ik het zo typ lijkt het zo ontzettend veel! Ik heb al heel wat Netflix series gezien de afgelopen jaren, de 28 waarvan de moeite echt waard was vertel ik in dit artikel. Ik houd meer van series kijken dan van een film. Na anderhalfuur is de film alweer afgelopen en ik kan met een serie er helemaal in verdwalen. Het is ontspannend,leuk en je kan even ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

De momenten dat ik vooral veel Netflix kijk? In de winter als het buiten slecht weer is en vooral koud. In de zomer kijk ik het een stuk minder want dan ben ik natuurlijk een stuk meer buiten te vinden. Ook als ik even een me-time momentje inplan kom Netflix daar eigenlijk altijd wel bij kijken. Wat ik zoal kijk? je ziet het zometeen wel maar dit is heel uiteenlopend. Ik houd van echte chickflicks maar ook kan je me erg blij maken met een goede horror serie. Het ligt echter ook een beetje aan mijn humeur, als ik een lange en zware dag heb gehad kijk ik het liefst naar een oppervlakkige chickflick.

zoo, Let’s begin! Ik noem heeel wat series, ik zal niet bij elke serie uitleggen waar het over gaat want er is een grote kans dat je deze series wel kent of van hebt gehoord. Daarnaast zou het een ellendelang artikel worden als ik ook nog eens van alles uitleg, houd ik niet zo van, haha. Een paar series hebben deze lijst niet gehaald, ik haakte halverwege af of ik vond het na 2 afleveringen toch niet de moeite waard om te kijken.

Hieronder dus de series die ik wel echt leuk vond!

 1. ♥ 13 Reasons why, Ik wacht met spanning op seizoen 2
 2. ♥ Riverdale , zeker een groot favoriet.
 3. ♥ The Shannara Chronicles.
 4. ♥ Zoo.
 5. ♥ Stranger Things.
 6. ♥ Jane The Virgin.
 7. ♥ How To Get Away With Murder.
 8. ♥ The Client List.
 9. ♥ Terra Nova, als je Jurassic Park leuk vind is dit zeker een aanrader!
 10. ♥ Sleepy Hollow .
 11. ♥ The Returned.
 12. ♥ Peaky Blinders.
 13. ♥ Scream.
 14. ♥ The Vampire Diaries, eigenlijk heb ik deze serie 2 keer gezien.
 15. ♥ Reign. Love the kostuums!
 16. ♥ Gossip Girl, ofcourse!
 17. Once Upon a Time.
 18. ♥ Homeland.
 19. ♥ New Girl.
 20. ♥ Pretty Little Liars , ook 2 keer gezien .
 21. ♥ The walking deadline, wel afgehaakt na seizoen 7.
 22. ♥ Orphan black.
 23. ♥ Prison break.
 24. ♥ Arrow.
 25. ♥ The flash.
 26. ♥ Under The Dome.
 27. ♥ Orange is the new black.
 28. ♥ Narcos.

Deze series vond ik zo ontzettend tof! sommige heb ik zelfs 2 keer helemaal gezien, oeps. Welke series heb jij allemaal gezien? Kan je ook zo genieten van een Netflix serie?

Veel liefs,
Janine.

11 Reacties

 1. 18 maart 2018 / 09:46

  Jane the Virgin vond ik geweldig en Gossip Girl ook! We zijn nu aan het laatste seizoen van Suits bezig, wat ga ik dat missen, haha.

 2. 16 maart 2018 / 08:58

  Wat een lijstje zeg! Maar der staat zeker een paar toppers bij! Gossip Girl vond ik ook erg top. En Jane the Virgin heb ik ook van genoten.

 3. 15 maart 2018 / 21:34

  Leuk lijstje! Zo te lezen hebben we dezelfde smaak 🙂 Mijn grote favoriet is toch Stranger Things, moeilijk om die te overtreffen. Misschien is The Missing wel iets voor jou? Ik vond deze serie erg spannend!

 4. 15 maart 2018 / 19:53

  Er klinken veel series me bekend in de oren. Ik heb jammer genoeg weinig tijd om series te zien. Ik zou het wat meer moeten doen! Als ik alleen ga wonen, schaf ik me misschien ook netflix aan.

 5. 15 maart 2018 / 19:36

  Riverdale vind ik ook leuk, heb nog een paar afleveringen klaar staan. Under the dome heb ik nooit afgekeken, ik raakte er een beetje verveeld bij.

 6. 15 maart 2018 / 19:35

  ik heb Reign gezien en daarna netflix opgezegd. Ik kan namelijk niet stoppen met kijken als ik weet dat er nog een aflevering staat te wachten. 🙂

 7. 15 maart 2018 / 12:27

  Er zijn zo ongelooflijk veel leuke series te vinden op Netflix. Helaas niet allemaal volledig, maar dat maakt niet uit. Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, maar mijn favoriete zijn Dark, Strange things, Vampire diaries en Breaking bad.

  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Mijn bullet journal van de ActionMy Profile

 8. 15 maart 2018 / 11:06

  Op dit moment ben ik met friends bezig, ik kijk eigenlijk iedere serie helemaal af en dan ga ik met de volgende bezig.

 9. 15 maart 2018 / 09:44

  Ik ben op het moment bezig met Riverdale, dat is nog niet klaar toch? In de app staat dat er op 29 maart tot afleveringen komt. Ik ben bijna klaar met Gossip Girl. Ik heb de serie Girlboss helemaal afgekeken!

 10. 15 maart 2018 / 07:42

  Ohmy ik volg ook echt enorm wat series maar de series die ik via Netflix keek zijn Pretty Little Liars, Gossip Girl, Vampire diary’s, Once Upon a Time, Grimm, Riverdale en Dynasty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge