Hunkemöller x Pamela Reif | Collectie

Hunkemoller x Pamela reif | Janiinema.nl

Een aantal weken geleden lanceerde Hunkemöller een collectie met de Duitse influencer Caro Einhoff, deze week is er weer een nieuwe collectie gelanceerd en deze keer met Duitse Pamela Reif. Zij heeft zo’n drie miljoen volgers op Instagram. Vandaag show ik je mijn nieuwe body die ik heb ontvangen. Lees je mee?

Wie is Pamela?

Zoals al eerder genoemd is Pamela Reif een Duitse influencer , zij is 21 jaar oud en begon op haar vijftiende met instagram. Inmiddels heeft zij meer dan drie miljoen volgers en is daarbij een van de grootste Duitse influencers.

Hunkemoller x Pamela reif | Janiinema.nl

De collectie in samenwerking met Pamela Reif bestaat uit vier soorten kleuren; Lichtroze, bordeauxrood, grijs en donkerblauw.Wat je misschien opvalt is dat er veel gebruik word gemaakt van kant en velvet. Ik hou van beide, dus de perfecte combinatie! De collectie bevat verschillende soorten lingerie zoals bh’s, body’s, brailetes en stocking. De Items die verkocht worden zijn stuk vooor stuk uniek. Zo is het niet alleen standaard een string die je kunt aanschaffen maar ook een high wasted brazillian. Ik houd ervan! Het item dat ik toegestuurd kreeg is de Body Niamh.

Body Niamh

Hunkemoller x Pamela reif | Janiinema.nl Hunkemoller x Pamela reif | Janiinema.nl

Ik ontving één van mijn favoriete stuk lingerie en dat is de body genaamd Niamh. De body is ontzettend gedetailleerd en bestaat net zoals de rest van de collectie uit velvet en kant. Wat mij opvalt is dat er voor mijn gevoel luchige materialen zijn gebruikt maar toch erg stevig aanvoelt en niet te vergeten de velvet stukken op de body.

Hunkemoller x Pamela reif | Janiinema.nl

In eerste instantie was ik een beetje bang dat het onderste gedeelte van de body, wat je overigens aan elkaar vast klikt onder bij je kruis, dat het zeer kon gaan doen. Dit omdat het best een dik stuk van de body is. Gelukkig is dit niet waar en voel je de drukknopen bijna tot helemaal niet zitten. Ik ben blij dat dit een wat dikker stuk is, anders krijg je het gevoel dat je helemaal geen ondergoed meer aan hebt.

Hunkemoller x Pamela reif | Janiinema.nl

De voorkant van de Body Niamh. Onder de borsten vind je een dikkere band, wat ervoor zorgt dat het stevig aanvoelt en dat is wel zo prettig. Net daarboven zit een gat, en dit maakt de body erg sexy. Ik was eerst bang dat je het zou missen dat er geen beugels in de bovenkant zaten,  maar ook dit is niet waar. Het voelt erg stevig aan en daardoor erg fijn. De voorkant is erg netjes en goed afgewerkt en ik kan maar niet ophouden met kijken naar de details. Iloveit!

Hunkemoller x Pamela reif | Janiinema.nl

De achterkant van de body. Ook de achterkant ontbreekt niet aan haar stevigheid. Je zou denken dat dit niet zo zou zijn maar door de iets bredere band die horizontaal over de rug loopt voelt deze ook erg stevig aan. De achterkant heeft echter geen velvet stukjes en bevat alleen kant. Ontzettend mooi! Ook hier vind ik de afwerking en de details ontzettend mooi. De ronding van de body waar je dus je huid ziet  is voorzien van een goede dikke naainaad waardoor de kans erg klein is dat je body scheurt.

De body niamh kost €34.99 en vind je hier .

Hunkemoller x Pamela reif | Janiinema.nl

De Pamela Reif x Hunkemöller collectie begint vanaf de prijs van €11.99 tot aan €39.99. Een erg goede prijs-kwaliteit verhouding naar mijn mening. De algehele collectie ziet er ontzettend goed en uniek uit en daarom zal ik ook meerdere items gaan aanschaffen. De collectie is verkrijgbaar via de winkels en website van Hunkemöller.

Naast deze body, heeft Hunkemöller er nog een stuk meer! Deze zijn het bekijken ook zeker waard, deze kun je hier vinden

Veel liefs,
Janine.

Dit item heb ik gekregen van Hunkemöller. 

 

3 Reacties

  1. Henrieke Hommersom
    25 augustus 2017 / 19:18

    Dat ziet er mooi uit, Pamela heeft een fijn stofje uitgekozen!

  2. 25 augustus 2017 / 09:05

    Wauw, hij is echt prachtig! Ik heb een andere body gezien uit de collectie die ik denk ik ga bestellen, een bordeaux rode! Vind de hele collectie eigenlijk echt geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge