Mijn 6 favoriete webshops | Fashion

Mijn 6 favoriete webshops | Janiinemma.nl

ik houd van online shoppen!  Op die manier houd ik meer het overzicht en ik heb niet het idee dat ik te lang ergens rond snuffel of dat ik maar van winkel naar winkel toe hop. Ik houd al helemaal niet van de warmte en drukte die er ook nog eens bij  komt kijken, ja je kan wel stellen dat ik dol ben op online shoppen. Vandaag deel ik mijn 6 favoriete web shops, waar shop jij graag online?

Comegetfashion.com

Je kan wel stellen dat Comegetfashion bij mij op nummer 1 staat, je vind er altijd zulke leuke en vernieuwde artikelen. Ik kende de webshop niet eerder dat ik Paulien Tilstra en Manon Tilstra begon te volgen op YouTube. Ze hebben er zulke toffe kleding die erg aansluit bij de stijl die ik graag draag. Ik zou er graag elke dag willen shoppen maar helaas is dat niet mogelijk haha.

Forever 21.

Ik vind vooral de sieraden die ze verkopen bij Forever 21 helemaal geweldig, ik moet eerlijk zeggen dat ik vaker bij de accessoires afdeling te vinden ben dan bij de kleding. De kleding vind ik niet altijd zo geweldig, dat maakt mij gelukkig helemaal niets uit. Maar deze webshop kon uiteraard niet ontbreken in het 6 favorieten webshop lijstje.

Bol.com

Ook deze kon natuurlijk niet ontbreken, je kan werkelijk alles vinden in de webshop. Ik vind het altijd erg grappig om rare gadgets etc te zoeken en te kijken hoe gek en duur deze zijn. Ik bestel niet erg veel bij Bol maar toch kan ik zo uren rond kijken op de website. Toen ik nog wat jonger was kocht ik er werkelijk alles, en ook toen ik nog naar school ging kwamen erg veel schoolboeken hier weg.

Mijn 6 favoriete webshops | Janiinemma.nl

H&M

Zoek je toffe kleding voor een klein prijsje? Dan ben ik zeker te vinden bij H&M, ik vind het altijd erg druk in de winkels en daarom shop ik hier veel liever online. Alhoewel ik soms wel de H&M oversla omdat ze niet altijd erg leuke kleding hebben. Als ik langs de etalage loop zie ik meteen aan de eerst indruk of ik er überhaupt binnen ga lopen of niet. Spreekt het mij niet aan? Dan sla ik liever even een keertje over. In de webshop vind ik erg prettig shoppen omdat de H&M wel een winkel is waar het altijd vrij druk is.

Modemusthaves.nl

Deze shop kennen denk ik ook redelijk wat mensen, ze verkopen er ontzettend leuke kleding, accessoires en schoenen. Ook kun je er terecht voor leuke telefoonhoesjes. Ze verkopen veel kleding geïnspireerd op fashionbloggers, catwalk trends en celebrity’s.

Fashionchick.

Last but not least is Fashionchick, ze verkopen allerlei soorten kleding, schoenen, sieraden en ga zo maar door. Heb je niet zoveel te besteden maar wil je wel leuke kleding? Of heb je juist een goed budget en maakt het je niet uit hoe duur het is? Voor beide kanten kun je perfect terecht bij Fashionchick. Ik vind het soms erg leuk om te kijken bij de extreem dure items en die vervolgens in mijn winkelmand te stoppen en na een tijdje te kijken hoeveel geld je kwijt zou zijn. Ik zat regelmatig over de 1000 euro en leegde ik mijn winkelmandje weer haha.

Dit waren alweer mijn 6 favoriete web shops van dit moment, waar shop jij graag online?  

Veel liefs,
Janine.

 

18 Reacties

 1. 16 oktober 2016 / 10:48

  Bol.com is gewoon super handig. Want je hebt álles haha.
  Ik shop graag bij Sans-Online, omdat ze daar mijn favo merken verkopen 🙂
  Handig zo’n overzichts lijstje van webshops!
  Linda onlangs geplaatst…AB lab #6 Een tandje terugMy Profile

  • Janine
   Auteur
   13 oktober 2016 / 21:01

   Tantebetsy heeft ook erg leuke dingen jaa, al verschillende dingen op je blog gezien hihi

 2. 13 oktober 2016 / 17:47

  Ohhh dankjewel! Ik shop altijd online bij H&M en Zara, dus nu heb ik wat nieuws om te bekijken! Ik ga binnenkort met mijn beste vriendinnetje shoppen in Amsterdam, dus ik denk dat het toch wel even duurt voor ik weer ga bestellen… X

  • Janine
   Auteur
   13 oktober 2016 / 21:02

   Aawh wat leuk en gezellig! In Amsterdam kan je echt heel erg goed shoppen. Veel plezier! X

  • Janine
   Auteur
   13 oktober 2016 / 21:03

   Haha ja dat heb ik dus ook met de h&m, de ene keer is het niets en de andere keer kun je er erg goed slagen 🙂

 3. 13 oktober 2016 / 13:37

  Leuke webshops!
  Fashionchicks kende ik nog niet. De rest wel.
  my jewellery is ook een leuke online webshop!
  Liefs Merle van Girls-Things

  • Janine
   Auteur
   13 oktober 2016 / 21:05

   Myjewellery ken ik nog niet! Ik zal zeker er even een kijkje nemen. Bedankt voor de tip!

  • Janine
   Auteur
   13 oktober 2016 / 21:05

   Ik zal zeker even een kijkje nemen! Bedankt voor de tip x

 4. 13 oktober 2016 / 10:17

  Oh, ik kende de eerste nog niet! Ga hem gelijk bekijken terwijl ik in m’n onesie op de bank zit… 😂👌🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge