8 x leuke herfst wallpapers voor op je telefoon | Lifestyle

8 x leuke herfst wallpapers | Janiinemma.nl

wallpapers. Ik houd van leuke wallpapers op mijn telefoon, in het artikel met leuke wallpapers op je telefoon kon  je al super vrolijke en zomerse wallpapers vinden. De zomer is nu natuurlijk voorbij en daarom heb ik 8 leuke herfst wallpapers uitgekozen voor op je telefoon. Ben je benieuwd welke dit zijn? Kijk dan snel verder!

Ik houd ontzettend veel van de herfst, tuurlijk niet van de temperaturen. De natuur in de herfst vind ik prachtig, alle bladeren worden oranje/bruin/lichtgroen en ze vallen van de bomen. Je kunt ontzettend mooie foto’s maken in het bos als dit zo is. Van de winter houd ik daarintegen helemaal niet van. De temperaturen zijn te koud, de bomen zijn kaal en de lucht is vaak grauw en grijs.

De wallpapers.

8 x leuke herfst wallpapers | Janiinemma.nl

 

 

8 x leuke herfst wallpapers | Janiinemma.nl

 

8 x leuke herfst wallpapers | Janiinemma.nl

8 x leuke herfst wallpapers | Janiinemma.nl

8 x leuke herfst wallpapers | Janiinemma.nl

8 x leuke herfst wallpapers | Janiinemma.nl 8 x leuke herfst wallpapers | Janiinemma.nl 8 x leuke herfst wallpapers | Janiinemma.nl

Zitten er een paar leuke voor je tussen? Gebruik je het hele jaar door dezelfde wallpaper? of verwissel je deze per jaargetijden?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

7 Reacties

 1. 30 september 2016 / 10:25

  Wat leuk!! Mijn hond staat al maanden op mijn achtergrond, het spookje is mijn favoriet! En wat betreft die seizoenen, herfst kan ik nog enigszins handelen maar de winter? Daar vind ik ook maar niets aan…
  Lisa onlangs geplaatst…SammydressMy Profile

  • janine4531
   1 oktober 2016 / 22:06

   Jaa hihi, past ook erg goed bij halloween

 2. 28 september 2016 / 20:17

  Oh te leuk! Moet nodig mijn wallpapers even bijwerken haha. Ik ga voor nummer 1 en 5, heel cute!

 3. 27 september 2016 / 20:30

  Heel leuk! Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik op mijn vorige mobiel nog steeds mijn wintersport foto had sinds vorige jaar winter.. Maar sinds twee weken heb ik een nieuwe telefoon en ondertussen alweer 3 keer mijn achtergrond gewijzigd, nu heb ik een herfst illustratie van mijzelf als achtergrond! 😀

  Ik vind nummer 5 uit je lijstje het allerleukst!
  Romy onlangs geplaatst…Only in the darkness you can see the starsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge