Armbandenset ‘ blue and Gold’ | New In

 

Armbandenset ' Blue and gold' | New in| Janiinemma.nl

Tot een paar maanden terug had ik helemaal niets met sieraden, nu kan ik ze enorm waarderen!  Ik heb een ontzettend leuke set armbanden ontvangen van Lana’s sieraden. Ik vond het ontzettend moeilijk om uit te kiezen welke ik nou leuk vind, want ze hebben zoveel! Ik kwam de set ‘ Blue and Gold’ tegen en deze wil ik graag aan jullie laten zien. Kijk je mee?

Als je van sieraden en allerlei accessoires houd dan ben je bij Lana’s sieraden aan het goede adres! Naast leuke armbanden verkopen ze ook zonnebrillen, petten/hoeden, schoenen en nog veel meer! Tegen een erg betaalbare prijs heb je ontzettende leuke accessoires en meer!

Elke maand zoeken ze sieraden en accessoires met een hoog musthave gehalte en zorgen ervoor dat deze een betaalbare prijs krijgen. Van een mooie musthave tegen een betaalbare prijs word ieder meisje natuurlijk gelukkig!  Lana’s sieraden haalt de inspiratie uit verschillende modebladen en blogs en ze houden zelf ook een hele leuke blog bij. Op de blog vind je o.a inspiratie outfits, DIY-tips, samenwerkingen met bloggers en nog veel meer leuke dingen. Zeker de moeite waard om eventjes te kijken dus.

De armbanden

Armbandenset ' Blue and gold' | New in| Janiinemma.nl

Ik heb de armbandenset ‘Blue and Gold’  uitgekozen en ik heb hier geen moment spijt van! Ik ben dol op goud en dat is ook aanwezig bij de armbanden. Daarnaast kun je ze eigenlijk overal wel bij combineren! De blauwe armbanden zijn echt donkerblauw, haast tegen het zwarte aan waardoor het prima te combineren is met een zwart jurkje.

Armbandenset ' Blue and gold' | New in| Janiinemma.nl

De armbanden blijven goed op zijn plek zitten, en zijn niet te groot! Ik heb vrij smalle polsen waardoor bijna elke standaard amrband mij gewooon te groot is. Ik ben ontzettend blij dat ik dat met deze armbanden niet heb en daarbij zijn ze zo ontzettend leuk!

Bij Lana’s Sieraden heb je geen verzendkosten boven de 15,- en daarnaat is het voor 17:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Grote kans us dat jij de volgende dag je toffe sieraden of accessoires al in huis hebt.

Ben jij ook zo dol op sieraden?

Veel liefs,
Janine.

9 Reacties

  1. 19 juni 2017 / 19:54

    Mooi! Ik draag niet veel, maar armbandjes vind ik wel tof. Mooie set heb je gekozen, mooi te combineren ook met verschillende kleding.

  2. 17 juni 2017 / 00:19

    Wauw, erg mooi! Ik ben dol op sieraden maar meer op oorbellen en kettingen. Deze armbanden zien er wel erg mooi uit!

  3. 16 juni 2017 / 20:26

    Wat een super leuk setje! Ze hebben echt super leuke sieraden zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge