Babyliss easy waves krultang

Als je mij op snapchat volgt dan had je al kunnen zien dat ik vorige week deze Babyliss easy wave krultang heb aangeschaft. Het moment dat ik hem binnenkreeg ben ik meteen gaan testen. Benieuwd ? Lees dan snel verder. 

Toen ik een jaar of 14 was kreeg ik al eens een wafeltang van mijn moeder, helaas ben ik deze kwijt geraakt. Ik vind die krullen zo ontzettend leuk dat ik deze echt moest bestellen. Op dit moment is het wafelijzer in de aanbieding voor €44.95

De tang.

Het wafelkrulijzer komt in een stevig doos en deze voelde totaal niet zwaar aan wat ik overigens wel had verwacht. In de doos zit natuurlijk het wafelkrulijzer, een vuurvaste plaid waar je de tang op kunt leggen als je deze  aan hebt staan en daarbij infomatie boekjes in verschillende talen.

Bij de 1/0 zet je de tang aan, het duurt ongeveer een minuut en dan is deze op temperatuur. Je hebt 3 temperatuur standen : 150, 180 en 200 graden. In het informatie boekje staat welke temperatuur het beste voor jouwn soort haar is. Ik heb best fijn maar veel haar en daarom koos ik er voor om de tang op 200 graden te zetten.

Het is eigenlijk een ontzettend makkelijk concept, de tang heeft een golfpatroon en daardoor krijg je kleine golfjes in het haar.

Intotaal ben ik wel wat uurtjes bezig geweest om mijn hele haar te doen, namelijk 4,5 uur. Je pakt een pluk haar naar keuze en zet de tang hierop, deze houd je voor x aantal seconden op die plek en vervolgens ga je naar beneden. Je kan op verschillende manieren je haar doen. Je kan als je eeen stukje van je haar al hebt gekruld dan verder gaan in de volgende krul,( de inham) of je laat er een stukje tussen en begint weer een nieuwe krul voor een messy look.

Er zijn verschillende tangen op de markt en ook het golfpatroon kan anders zijn, met deze tang zijn de krullen/golven vrij groot maar je hebt er ook een aantal waarbij je echt kleine golfjes krijgt.

Het resultaat.

Na 4,5 uur krijg je dit resultaat. ik vind het echt ontzettend leuk staan. Van te voren heb ik een heatprotector spray gebruikt en na de tijd een beetje mousse om het in model te brengen. Ik weet zeker dat ik de tang vaker ga gebruiken!

Heb je ook een easy wave wafelijzerkrultang? Wat vind je van deze look?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

2 Reacties

  1. 20 juli 2017 / 09:55

    Wat leuk zo’n tang! Ik ben sowieso gek op krultangen enzo. Deze is wel heel speciaal zo met het golf effect. Staat je mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge