Beauty producten die op mijn whislist staan | Beauty

Beauty producten die oop mijn whislist staan |Janiinemma.nl

Een maandje terug heb ik mijn kleding &  Asseccoires whislist gedeeld met jullie en vandaag is het tijd voor de beauty  producten die op mijn whislist staan. Een aantal producten zijn net uit maar een aantal andere zijn er al enige tijd. Wil je weten wat er op mijn whislist staat op het gebied van beauty?  Lees dan snel verder! 

Inmiddels is mijn make-up stash al heel wat aan het groeien, niet alleen in grootte maar ook in variatie. Maar toch zijn er elke keer wel producten die ik graag zou willen hebben. Ik focus mij vooral op mijn blog op de ‘lowbudget’ producten maar deze op mijn whislist zijn alles behalve lowbudget. Zullen we snel gaan kijken?

Mijn whislist:

NikkieTutorials & Too Faced – The Power Of Makeup Limited Editon.
Ik volg Nikkie al een hele tijd op snapchat en sinds haar Limited Edition make-up producten in samenwerking met Too Faced bekend is ben ik zo enthousiast over het oogschaduwpalette. Nikkie heeft een paar ‘live’ swatches gedaan op snapchat en het enige woord dat ik kan bedenken is:WAUW! wat een mooie pigmentatie heeft het palette zeg! het enige jammere is, is dat het palette  €56  kost.

Beauty producten die oop mijn whislist staan |Janiinemma.nl

 

Urban Decay – Naked Ultimate Basics Palette.
Oke, dit palette moet nog uitkomen maar wat een plaatje! ik heb al een aantal swatches gezien die rond zwerven op het internet en ik kan niet anders zeggen dan: ik wil dit palette! ik heb geen andere producten van Urban Decay maar ik hoor er zulke goede verhalen over! Aangezien dit palette nog moet uitkomen heb ik geen idee met hoe duur deze is, iemand een idee?

Beauty producten die oop mijn whislist staan |Janiinemma.nl

 Mac Lipstick.

OMG! ik ben dol op mac ook al heb ik geen van de producten die ze aanbieden, gek he? Dit komt omdat ik zoveel goede verhalen heb gelezen, video’s heb gezien en natuurlijk allerlei swatches. Ik moet binnen een jaar van mijzelf 5 mac lipsticks in mijn bezit hebben haha. Een Mac lipstick kost €19.50.

Beauty producten die oop mijn whislist staan |Janiinemma.nl

 

Anastasia Beverly Hills- Glow Kit.
Het is mij opgevallen dat er niet veel Nederlandse bloggers een Anastasia Glow Kit in haar stash heeft zitten. De highlighters hebben mij in ieder geval in haar greep. Ik wil ze zo graag allemaal proberen! Ik ben zo beniewd hoe deze prachtige highlighters mij zouden staan! Helaas is het erg duur voor een beetje glitter op je wangen, voor de Anastasia Glow Kit betaal je namelijk €50.

Beauty producten die oop mijn whislist staan |Janiinemma.nl

 

Kylie Jenner – Lipkit.
Wie weet nou nog niet af van de zo populaire Kylie Jenner en haar Lipkits? Ik wil de dupes binnenkort gaan bestellen op Aliexpress maar toch wil ik uiteindelijk de ‘real deal’. Ik heb zulke goede verhalen over de kits gehoord. Het liefst wil ik alle kleuren! Op zich viel de prijs nog wel mee maar alsnog zijn ze aan de dure kant. Je hebt een lipkit voor €29.-

Beauty producten die oop mijn whislist staan |Janiinemma.nl

Chanel.
Ik kan niet een bepaald product noemen wat ik niet wil van Chanel, het is zo’n mooi merk maar ook ontzettend duur. Ik zou echt het gelukkigste meisje zijn van de wereld als ik een paar producten heb van Chanel. Al zou ik het dan wel zonde vinden om deze te gebruiken haha. Ze zouden er meer staan voor de show en omdat het zo gigantisch duur is. Heb jij make-up producten van Chanel?

Beauty producten die oop mijn whislist staan |Janiinemma.nl

Dit waren de producten die momenteel op mijn Beauty whislist staan, welke producten staan er nog op jou whislist? Laat je het weten in de comments? Ik ben erg beniewd!

Veel liefs,
Janine.

 

 

 

6 Reacties

  • janine4531
   26 augustus 2016 / 20:47

   Jaa klopt, erg jammer dat ze geen goedkopere variant heeft haha

 1. 26 augustus 2016 / 12:14

  Ik wil alle naked palettes van Urban Decay nog in mijn bezit hebben. Ook de shimmer bricks van Bobbi Brown wil ik graag. Chanel heb ik wel wat artikelen van, maar die zijn nog uit de tijd dat ik zelf bij de parfumerie werkte, dus die zijn eigenlijk al iets te oud…haha. Maar mooie producten hebben ze zeker! ( ps. pas op met dupes van Ali express hoor, heb ik een artikel eens gelezen dat er ontlastingresten in zouden zitten. Worden namelijk niet op een al te nette manier gefabriceerd. Kan je beter doorsparen voor een echte 😉 )
  hilde onlangs geplaatst…Essence Lip Peeling en Prettifying Lip OilMy Profile

  • janine4531
   26 augustus 2016 / 17:01

   Oh jeetje echt ? Nou dan ga ik denk ik inderdaad even doorsparen voor de echte bah het idee alleen al dat je het dan op je gezicht aanbrengt bah. Dankjewel voor de tip!

 2. 26 augustus 2016 / 09:03

  Wat een mooie wishlist! Dat palette van NikkieTutorials is zo mooi he <3 Jammer dat het zo duur is, wie weet een keertje in de sale scoren ergens maar dat duurt nog wel even denk ik :')
  Sija onlangs geplaatst…Blog recap nr. 2My Profile

  • janine4531
   26 augustus 2016 / 17:00

   Jaa die is echt mooi! Ik weet niet of hij überhaupt in de sale komt omdat ze zei dat dit de enige kans was als je dit palette wou hebben. We zullen het zien hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge