Best en slechtste gelezen artikelen van 2018

Best en slechtste gelezen artikelen van 2018

2018 is voorbij gevlogen en dat betekent dat ik even terug wil blikken op het jaar. Gisteren had ik al een artikel gemaakt met daarin hoe het ging met school, stage etc maar vandaag wil ik laten zien welke artikelen het beste gelezen zijn.

Zo krijg ik namelijk een indicatie welke artikelen goed worden gelezen en wat soort ik dus eigenlijk geen aandacht meer aan moet besteden.

De 3 best gelezen artikelen:

http://janiinemma.nl/20-instagram-feed-ideeen-met-vsco/
Dit artikel is maar liefst 4800 keer bekeken in 2018, wel grappig om te zien dat dit artikel ook het best gelezen was in 2017.
http://janiinemma.nl/15x-wat-te-doen-warme-zomerdag/

Afgelopen zomer was het maandenlang ontzettend warm, zelfs in september en in oktober waren er nog veel warme dagen. We hebben dus een lange zomer gehad en daarom verbaasd het mij dus ook niet heel erg veel dat dit ook één van de best gelezen artikelen is.

http://janiinemma.nl/handleiding-contouren-by-catrice-beauty-tricks/
Dat deze in het lijstje staat verbaasd mij dan weer wel, het is al een hele poos terug dat iedereen begon met contouren. Elk beauty merk kwam met een product op de markt waarbij je kon leren contouren. Ik had een handig overzicht gemaakt met hoe je dit nou precies moest doen.

Dit was mijn top 3 van best gelezen artikelen, uiteraard zijn er ook artikelen die helemaal niet zo goed bekeken werden.

De top 3 slecht bekeken artikelen van 2018 zijn:

http://janiinemma.nl/hoe-werkt-google-analytics-blogtips/
Dit artikel staat helemaal onderaan in de lijst met slecht bekeken artikel. Toen ik het artikel schreef en de eerste week ging het heel erg goed maar daarna is het al een stuk minder goed gegaan met het artikel.

http://janiinemma.nl/10-redenen-om-ook-blog-beginnen/
Ik denk dat iedereen tegenwoordig wel de voordelen weten van het beginnen van een blog. Dit artikel ging in het begin ook erg hard maar helaas is het toch één van de slecht bekeken artikelen van 2018.
http://janiinemma.nl/mua-undress-me-too-eyeshadow-palette-beauty/
Dit artikel ging ook erg slecht, de foto’s zijn helemaal niet mooi gemaakt wat ik achteraf dus zie dus ik snap wel dat dit een slecht bekeken artikel is. Wat ik mij nu wel net bedenk is dat ik de laatste maanden/jaar amper nog beauty gerelateerde reviews schrijf. Apart om te zien hoe dat verandert, terwijl ik dat wel heel erg leuk vind!


Dit was mijn overzicht van de top 3 beste en slechtste gelezen artikelen van 2018. Ik vind het altijd zo grappig om te zien wat er wel goed gelezen word en wat niet.

Welke artikelen vond jij er leuk? Of welk artikel ging op jouw blog heel erg goed terwijl je het niet had verwacht?

Veel liefs,
Janine.
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge