Birthday Wishlist

birthday whislist | Janiinemma.nl

Met nog iets minder dan een maand te gaan op de kalender en daar staat dan mijn verjaardag te wachten. En laat ik nou eens gaan bedenken wat ik

graag wil dat er op mijn birthday wishlist komt te staan! Want er is nog genoeg om te bedenken wat ik nog zou willen! Wat geef jij iemand vaak cadeau?

1. Poef van de Action.
Ik vind het veranderen van het interieur echt een van de leukste klusjes die je rondom en in huis kunt doen. En daarom leek het mij wel leuk om een paar leuke eyecatchers te krijgen voor in huis. ik vind deze poef van de Action echt ontzettend cute! Deze poef zou ik dan neerzetten in de lege hoek in mijn slaapkamer met een leuk dienblad met kaartjes erop.

2. Rituals pakket
Wie houd er nou niet van om heerlijke producten te gebruiken? Ik ben echt dol op Rituals, maar ik zou het zelf niet kopen omdat ik het toch meer een verjaardag cadeau vind. Welke lijn ik het lekkerste vind? Nou je kan beter vragen welke niet! Ik vind (bijna) elk product van Rituals hééérlijk, ik vind het zo jammer dat bij mij in de stad geen Rituals shop zit anders hopte ik wel even vaak naar binnen toe.

3. Posters
Voorheen hield ik niet erg van posters, maar de laatste tijd kom ik ontzettend leuke tegen op Pinterest. Ik heb een schouw in de woonkamer zitten waar eerder ooit een brandkachel in zat, op deze schouw staan wat kaarsjes en een lampje. Maar heel erg gezellig ziet het er niet uit, de poster die hieronder staat vind ik ontzettend leuk maar er zijn ook zat andere! Als het maar een beetje in de zwart-wit genre zit ben ik er blij mee, ook erg leuk te combineren met een clipboard.

4. Dagje sauna/ welness
Ik kan mij echt niet heugen wanneer ik voor het laatst in een sauna ben geweest, daarom lijkt het mij heerlijk om een dagje wellness cadeau te krijgen! Welke vrouw wil dat nou niet? Ik weet in ieder geval zeker dat ik een ontzettend leuke en ontspannen dag ga hebben.

5. Mand als voortafel
Zoals de posters ontzettend veel terug komen op Pinterest, zo ook de manden als voortafel! ik vind dit ontzettend leuk staan en daarom wil ik er graag zelf ook twee. Een grotere en een kleinere welteverstaan zodat er wat meer speling is in het interieur, het liefst wil ik er dan ook nog een koeienkleed onder hebben liggen maar deze zijn echt ontzettend duur.

6. Wimper extensions
Ik wil al ontzettend lang een keertje one by one wimper extensions proberen, het lijkt me heerlijk om een keer een dag zonder mascara de deur uit te moeten maar dat toch de wimpers goed zitten. Daarnaast vind ik het ontzettend mooi staan bij vriendinnen die dit wel hebben.

7. Fujifilm Instax mini 8 roze & hoes
Een lief vriendinnetje heeft deze ook en ik ben er verliefd op geworden! je kan er zulke leuke poloroid foto’s mee maken en daarnaast is de camera zelf ook lekker fotogeniek! Daarnaast vind ik de body van de Instax 8 mini al ontzettend leuk maar hoe cute is deze hoes? Ik moet deze er dan zeker bij hebben haha.

En dit was alweer mijn whislist, naar mijn idee valt het ontzettend mee! ik ben natuurlijk blij met alles wat ik krijg en ik vind het nog belangrijker dat de mensen waar ik om geef op mijn verjaardag aanwezig zijn en dat het een leuke en gezellige dag word.

Heb jij een birthday wishlist? Wat geef jij meestal aan iemand cadeau?

Veel liefs,
Janine.

8 Reacties

 1. 16 februari 2017 / 12:00

  Echt een leuke wishlist Janine! Ik had er ook een gemaakt voor mijn verjaardag en heb er echt behoorlijk wat dingen van gekregen! Malou x

 2. 3 februari 2017 / 10:30

  Kei leuke wishlist! Ik vind dat nieuw Rituals pakket er ook keileuk uitzien. Ze hebben een nieuwe limited edition lijn, ruikt echt super goed!

 3. 2 februari 2017 / 11:58

  Ik heb voor mijn verjaardag ook weer wat van Rituals gekregen en een cadeaubon dus ik ga er binnenkort zelf ook nog even naar toe 🙂 heerlijk inderdaad! Leuke wishlist! Hoop dat je wat van deze items krijgt!

 4. 2 februari 2017 / 09:02

  Wat een leuke wishlist! Ah een polaroid camera is zó leuk! Ik heb er ook een. 🙂
  En een rituals pakket is altijd lekker. <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Cold winter days in AmsterdamMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge