Birthday wishlist

Nog iets minder dan een maand en dan is mijn verjaardag. Ik bereik de stokoude leeftijd van 21 jaar en elk jaar vind ik het leuk om dingen op te zoeken die ik erg graag wil hebben.

Dit jaar zijn het vooral handige dingen haha. Tuurlijk zou ik nog veel meer dingen willen hebben maar financieel laat dat het niet altijd toe.

Het eerst wat ik ontzettend fijn en handig zou vinden zijn oordopjes voor tijdens het sporten via Bluetooth. Ik vind het zo irritant om elke keer die draadjes anders neer te leggen en die zo bungelen tijdens de hardloop band.

Wat ook niet kan ontbreken is een sport outfit. Ik ben helemaal verliefd geworden op de sportcollectie van Doutzen Kroes voor hunkemöller. Helaas iets te duur als je van plan bent om anders zelf de hele winkel leeg te kopen. Dus daarom is de giftcard ook van harte welkom, haha.

Ik vind het zoo leuk staan, een vloerkleed! Ik heb de bank grijs en ik krijg voor mijn verjaardag van mijn vader een nieuwe steigerhouten tv meubel. Om mijn woonkamer af te maken wil ik ontzettend graag zo’n wit hoogpolig vloerkleed. Zullen mijn katten ook leuk vinden.

Als laatste heb ik goede verhalen gehoord over het boek : babe, you got this’. Ik ben ontzettend benieuwd geworden en het lijkt mij dan ook een inspirerend boek. Wat ook leuk is, is het MKBM boek van Fayah Lourens.

Opzich staat er dit jaar niet veel op mijn birthday wishlist, maar toch een aantal vind ik zelf leuke dingen.

Heb jij graag dingen die je wilt voor je verjaardag?

Veel liefs, Janine.

4 Reacties

  1. 31 januari 2018 / 10:55

    Wat een leuke lijst heb je gemaakt 🙂 de sportkleding van hunkemoller is inderdaad ontzettend mooi. Het boek ben ik ook nieuwschierig naar.
    Gea onlangs geplaatst…Mijn goede voornemens voor 2018My Profile

  2. 31 januari 2018 / 10:34

    Leuke lijst! Ben heel benieuwd wat je uiteindelijk gaat krijgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge