Bye January, Hello February

Wat Ben ik blij dat januari voorbij is! Ik vind het altijd zo’n ellende lange maand, in februari ga ik een aantal leuke dingen doen maar ik zet eerst op een rijtje wat mijn doelen zijn voor deze maand. Kijk je mee?

Ohja, eerst nog even een mededeling: er is geen weekoverzicht gekomen op mijn blog van week 3 en 4, in week 3 was ik harstikke ziek en in week 4 moest ik mijn draai weer een beetje vinden. Volgende week vind je natuurlijk wel een week overzicht.

1: sporten.

Jaja, weer eens sporten! Ik ben harstikke ziek geweest en toen heb ik natuurlijk niet gesport, maar ook de week daarna ben ik niet geweest. Ik was nog heel erg verkouden en moest nog erg hoesten en dan in het niet verstandig om in er sportschool te staan zwoegen. Daarom wil ik in de maand februari het weer helemaal gaan oppakken. Ik begin er vandaag zelfs al mee! Ik baal er zo van dat ik niet kon sporten, ik heb een doel voor ogen en op deze manier behaal ik deze nooit dus er moet even een tandje bij.

2: bloggen.

Ook qua bloggen gaat het niet altijd goed, de ene week komt er elke dag een artikel en de andere week niet of maar eentje. Ik wil daar toch meer regelmaat in krijgen dus ik ga dat ook zeker proberen deze maand.

3: overzicht.

Er gebeurt momenteel vrij veel, ik moet allerlei dingen regelen voor het huis en daardoor neem ik soms niet voldoende ontspanning. Ik focus me deze maand daarom ook op overzicht. Dingen die moeten gebeuren moet ik gewoon doen maar daarnaast moet ik ook tijd en ruimte maken voor me-time, famillie en vrienden. Op die manier krijg je weer meer energie om de taken te doen. Win win dus!

4: foto’s plaatsen.

Op Instagram ben ik dit jaar tot nu toe ook niet erg aanwezig, ik check het wel regelmatig maar zelf plaats ik amper iets. In december bijna elke dag of om de dag wel! Ik heb momenteel ook niet erg veel inspiratie voor foto’s dus ik wil daar ook wat werk van maken.

Ik hoop natuurlijk deze doelen te kunnen bereiken. Ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen! Heb jij doelen voor deze maand?

Veel liefs, Janine.

Delen:

3 Reacties

 1. 2 februari 2018 / 12:45

  Hahaha over nummer 3 kan ik meepraten, succes! xoxo

 2. 1 februari 2018 / 14:14

  Mooie doelen! Ik wens je een fijne maand toe. Mijn doel voor januari was positiever denken en dat is helemaal gelukt, daar ga ik in februari dus lekker mee door!
  Simone onlangs geplaatst…Adventures: januari in foto’sMy Profile

 3. 1 februari 2018 / 10:04

  Ik herken het bloggen. Maar ik ben soms ook een beetje lui en inspiratieloos haha, oeps. Maar een leuk overzicht! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge