Bye may, Hello June!

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij! Het is alweer Juni en het is een hele tijd geleden dat ik een overzicht heb geplaatst met geluksmomenten. Daarom blik ik vandaag terug op de maand mei waarin ik onder andere aangenomen ben voor een nieuwe baan en lekker heb genoten van de zon. Lees je mee? 

In de maand mei kwamen er niet veel artikelen online, ik had niet altijd de inspiratie om iets te bedenken. Daarnaast is het de afgelopen twee weken ontzettend mooi weer geweest dus was ik vooral buiten in de zon te vinden. Ook is het sporten deze maand er een beetje bij ingeschoten en daar baal ik ontzettend van. Ik was zo ontzettend goed bezig met  4 tot 5 keer sporten per week. Ik hoop dit in Juni weer op te pakken.

Katten

Bye may, hello June! | Janiinemma.nl Bye may, hello June! | Janiinemma.nl

 

Hoe ontzettend schattig zijn mijn twee lieve katten? Ik ben ontzettend blij dat ik deze twee lieve katertjes heb. Binky van 6 en Baloe van iets meer dan een jaar. In het begin was het veel vechten, blazen en jaloers gedrag tegenover elkaar, maar sinds 2 maanden gaat Baloe naar buiten toe. Sinds hij naar buiten gaat is het een stuk rustiger, buiten trekken ze veel met elkaar op en helpen ze elkaar. Binnen liggen ze lekker samen te slapen en ook zijn ze een stuk minder jaloers naar mij toe.

In het begin liet Binky het niet toe dat Baloe bij mij ging liggen maar nu liggen ze allebei lekker bij mij op schoot. Wat kan een mens toch blij zijn met dieren (l)

Bullet Journal & andere indeling

Bye may, hello June | Janiinemma.nl

In mei ben ik ook weer begonnen met een Bullet Journal, wil je er alles over weten en benieuwd hoe deze er uitziet? Je kan het artikel hier lezen.

Anderhalve week terug wou ik bezig met het huishouden tot ik ineens bedacht; ik ben het zat hoe de inrichting nu staat. Samen met wat vrienden heb ik mijn hele woonkamer anders ingedeeld, ik heb een elektrische openhaard opgehangen, de bank en tv staan aan de andere kant. De woonkamer ziet er een stuk gezelliger maar ook ruimer uit. Ik ben er in ieder geval helemaal blij mee! s’avonds vind ik het nu heerlijk om de kaarsjes aan te doen, lekker kopje thee en genieten.

Eten, varen en nieuwe baan!

bye may, hello June | Janiinemma.nl

Naast dat ik het sporten afgelopen maand een beetje heb laten liggen, heb ik wel geprobeerd om gezond te eten. Dit lukte niet altijd dus daarom wil ik mij daar aankomende maand ook wat meer op storten.

Afgelopen zaterdag ben ik samen met wat vrienden heerlijk wezen varen bij Kalenberg, kwam hierbij op de radio en ik kwam ontzettend verbrand thuis. Ik smeerde mij regelmatig in maar dit mocht niet helpen. Zelfs mijn buik was verbrand! Gelukkig is de meeste verbranding weg en komt daarvoor in de plaats een bruin kleurtje.

Naast dat ik veel leuke dingen heb gedaan waren er ook een antal dingen minder leuk, hierover wil ik mij liever niet uitlaten maar de maand is voor mijn gevoel ontzettend goed en leuk geweest. Een reden daarvan is : IK HEB EEN NIEUWE BAAN! Ik ben zo ontzettend blij, ik ben aangenomen bij de Thuiszorg hier in de buurt en volgende week kan ik al aan de slag. Ik heb er natuurlijik ontzettend veel zin in.

 

Hoe was de maand Mei voor jou?

Veel liefs,
Janine

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge