Charcoal blackhead removal pack

Charcoal blackhead remover pack | Janiinemma.nl

Onlangs was ik bij de Action en kwam ik deze Charcoal blackhead removal pack tegen. Ik kon deze natuurlijk niet laten liggen en ik heb deze dan ook uitgebreid getest. Want werkt het echt? kijk snel verder! 

Ik kende het merk Charcoal helemaal niet dus ik ben eerst wat informatie gaan opzoeken over het merk. Het enige wat ik er echt over kon vinden was dat Charcoal ‘ houtskool’ betekent in het Nederlands.Qua merk heb ik eigenlijk geen informatie gezien, jammer maar daarom wel des te leuker om het te testen natuurlijk.

Charcoal blackhead remover pack | Janiinemma.nl

De gebruiksaanwijzing staat op de achterkant van de verpakking, opzich wel handig maar aan de andere kant als je de doos weggooid en je weet niet meer precies hoe het moet dan kan het vrij irritant zijn dat er geen losse gebruiksaawijzing bij zit. Voor de rest ziet de verpakking er goed en stevig uit en ook de tubes vind ik er mooi en clean uitzien.

Stap 1 : Blackhead verzachtende  lotion.

Deze lotion verwijd de poriën en lift de mee-eters er gemakkelijk uit wat de huid zachter maakt.
Reinig als eerste je gezicht grondig met water en ontdoe je huid van alle cosmetica en andere producten. Spray de blackhead verzachtende lotion op een wattenschijfje en pas toe op het gebied van de neus. Laat dit vervolgens 8 tot 10 minuten intrekken om het vervolgens af te spoelen met water.

Charcoal blackhead remover pack | Janiinemma.nl Charcoal blackhead remover pack | Janiinemma.nl

Stap 2 : Blachead neus masker met houtskoolextract.

Het masker ontstopt poriën, verwijdert overtollig vet en onzuiverheden.
Breng het product aan op de niet gevoelige delen van het gezicht zoals de neus, kin en voorhoofd. Dit kan vooral handig zijn als je het de eerste keer gebruikt. Breng een gelijkmatige laag aan (de randen dikker)  waarbij je de ogen,lippen en haarlijn vrij laat. Wacht vervolgens 15 tot 20 minutenn en laat het masker volledig opdrogen. Verwijder daarna het masker van de randen naar het midden van je gezicht. Let  er wel  op dat het masker ook donsharen van je gezicht mee kan trekken bij het afhalen. Als het teveel pijn doet om het masker er zo af te  halen dan kun je het verwijderen met lauw warm water.

Charcoal blackhead remover pack | Janiinemma.nl Charcoal blackhead remover pack | Janiinemma.nl

Stap 3 : Vochtinbrengende cremè.

De vochtinbrengende cremè ontstopt poriën en hydrateert de huid.
Breng de  hydraterende cremè aan op je gezicht en masseer dit zachtjes in ronddraaiende bewegingen totdat het product volledig is geabsorbeerd.

Charcoal blackhead remover pack | Janiinemma.nl Charcoal blackhead remover pack | Janiinemma.nl

De test en conclusie.

Als eerste gebruikte ik de spray om deze na 10 minuten er af te halen met lauw warm water. De spray tintelde een beetje in het begin maar dit was niet storend of vervelend. Daarna heb ik het masker zelf aangebracht op mijn neus, dit is namelijk bij mij de probleem zone waar ik mee-eters heb. Het masker haalde ik eraf na 15 minuten, ik moet zeggen dat dit vrij makkelijk ging behalve op het puntje van mijn neus. Dat is natuurlijk ook een heel gevoelig plekje. Daarna bracht ik de cremè aan en masseerde ik dit in mijn huid. Op de plek waar het masker had gezeten prikte dit eerst wel een paar seconden maar het was al vrij snel weg.

Charcoal blackhead remover pack | Janiinemma.nl

Ik vond niet dat het masker ontzettend goed had gewerkt, tuurlijk had het masker een aantal mee-eters weggehaald maar niet allemaal. Ik had er aan de ene kant wel iets meer van verwacht, maar aan de andere kant het is ook maar van de action. Het is niet een grote uitgave . Ik kocht deze set bij de Ation voor nog geen 3,-!

Koop jij wel eens beauty producten bij de Action weg?

Veel liefs,
Janine.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge