Christmas Tag 

Vandaag is hier eindelijk weer eens een artikel online! Aangezien het bijna kerst is lijkt het mij daarom leuk om deze Christmas Tag in te vullen. Wat staat er op jou kerstverlanglijstje?

Wat is je favoriete kerstliedje? 

Na lang nadenken is dat toch wel Wham met Last Christmas. Aan de ene kent is het best een zielig nummer maar aan de andere kant ook weer vrolijk. Het liedje waar ik echt niet tegen kan? Flappie van youp van ‘t hek. Nog steeds als ik dit liedje hoor moet ik een traantje wegpinken.

Wat is je favoriete kerstfilm? 

Oké ik schaam me er zelfst een beetje voor maar dat zijn de Sissi films. Ze zijn echt ontzettend oud maar ik vind de jurken prachtig, het liefdesverhaal is om over te huilen en ik kan helemaal op gaan in de film haha. Ken jij de films van Sissi?

Wat staat er bovenaan op jou kerstverlanglijstje? 

Elk jaar kopen we een aantal cadeautjes voor elkaar voor onder de kerstboom. maar dit hoeven echt niet de duurste dingen te zijn. Van mij hoeft het namelijk echt niet omdat kerst voor mij draait om de gezelligheid met vrienden en familie.

Wat is je favoriete make-up kerstlook? 
Dan ga ik voor bruine smockey Eyes, roze wangen en knalrode lippenstift haha.

Wat draag je het liefst tijdens kerst? 

Hmm, ik heb niet een bepaald outfit of kledingstuk die ik het liefst draag tijdens de kerst. De ene keer is het een broek maar een andere keer kan het ook een rokje of jurkje zijn. Het ligt er een beetje aan wat wij zoal doen met de feestdagen. Als je gaat karten is het echt niet fijn om een jurkje aan te hebben.

Speel je liever in de sneeuw? Of zit je liever binnen met een kop warme chocolademelk met slagroom? 

Sneeuw? De laatste keer dat er sneeuw lag tijdens kerst was ik echt nog ontzettend jong. Ik ben ook erg bang dat de aankomende jaren er ook geen sneeuw zal liggen. Erg jammer als je het mij vraagt maar ik speel toch liever in de sneeuw met tussendoor een kopje chocolademelk met slagroom, dan dat ik binnen zit.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit? 

Overdag lekker buiten zijn in de sneeuw, om daarna te genieten van een lekker warm kopje thee of chocolademelk met een oliebol. In de avond gezellig met familie en vrienden eten, filmpje kijken en allerlei spelletjes spelen.

Om het vervolgens veel te laat te maken maar wetende dat je de volegende dag weer heerlijk kunt uitslapen, kunt schaatsen en een sneeuwpop kunt maken.

Wat ga jij dit jaar doen met kerst? 
Eerste kerstdag ga ik gezellig naar vrienden toe om te gourmetten en tweede kerstdag ga ik naar mijn opa en oma toe om daar vervolgens nog meer te gourmetten haha.

Heb je een neppe of echte kerstboom? 

Nep! Ik heb twee katten die het maar al te leuk vinden, een kerstboom. Als ik een echte zou nemen dan zaten er na 2 dagen geen naalden meer aan de boom!

Wat voor kleur ballen zitten er in de kerstboom ? 

Ik heb witte, zilveren en gouden kerstballen. Voor de rest heb ik nog 2 witte slingers en een paar houten accessoires in de boom hangen.

Het is nu natuurlijk al veel te laat om deze Tag nog over te nemen, maar misschien voor volgend jaar? Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Veel liefs,

Janine.

Delen:

10 Reacties

 1. 26 december 2016 / 13:24

  Lieverd, wat fijn dat je weer een artikel online hebt staan! ‘Wham’ staat ook in mijn top 3. (Heb je trouwens het laatste nieuws over George Micheal vernomen?).

  Ahh, sneeuw! Enkele jaren geleden was er in Nederland een enorm pak gevallen, heerlijk! Jammer dat we dit jaar geen witte kerst hebben.

  Ik wens je hele fijne feestdagen, liefs!
  Beautyjuf onlangs geplaatst…MayBeauty The Fantastic Foot MaskMy Profile

  • Janine
   Auteur
   29 december 2016 / 21:04

   jaa ik heb het nieuws gehoord, ik schrok er zo van! Heel erg jammer dat hij er niet meer is.
   Dankjewel, nog een heel fijn uiteinde gewenst! x

 2. 23 december 2016 / 19:13

  Wat een leuke tag! Het is al bijna zover, heb er echt zin in ook 🙂

  • Janine
   Auteur
   29 december 2016 / 21:09

   Dankjewel!, hopelijk heb je een fijne kerst gehad!x

 3. 23 december 2016 / 10:20

  Leuke tag om te lezen. Nog een paar dagen en dan is het kerst! 🙂 Wij gaan tweede kerstdag ook gourmetten, ik heb er al zin in 😀

  • Janine
   Auteur
   29 december 2016 / 21:08

   Dankjewel! hopelijk heb je fijne kerstdagen gehad <3

 4. 23 december 2016 / 10:17

  Hahaha ik kan ook echt niet tegen Flappie. Als kind werd ik gewoon een bang van het lied en nog steeds vind ik hem naar, al is de boodschap uiteindelijk grappig :’)

  • Janine
   Auteur
   29 december 2016 / 21:07

   haha ik werd er ook erg bang van aangezien wij altijd een konijn hadden en mijn opa altijd voor de grap zei: dit gebeurt ook met jullie konijn dit jaar. De uiteindelijke boodschap is erg grappig haha, alleen toen ik jonger was begreep ik die niet zo goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge