De leukste jumpsuits van OTTO

 

 

De leukste jumpsuits van OTTO | Janiinemma.nl

Er is een trend die altijd maar terug komt, maar wel altijd weer in een ander jasje, namelijk de jumspuit! Ik ben er dol op! Daarom laat ik vandaag de leukste jumpsuits zien van OTTO. Kijk je mee? 

Een jumpsuit is tegenwoordig onmisbaar in je kledingkast, want je kan deze eindeloos combineren! Zo kun je hem combineren met hakken en een jasje voor naar je werk maar je kan ook gelijk door naar een feestje. Ga je voor de comfy look? Gooi dan een paar sneakers eronder en een lekker vest erover heen en je bent good to go!

Jumpsuits kan je in allerlei verschillende prints,stijlen en kleuren krijgen, maar wist je dat de jumpsuit bij de parachutisten vandaan komt? Deze pakken waren er om je te beschermen net zoals bij de autocoureurs. Gelukkig hoeven wij die dikke en vooral warme en saaie pakken niet aan en zijn er hele leuke te vinden op het internet.

De leukste jumpsuits van OTTO | Janiinemma.nl

Buffalo – korte jumpsuit – 29.99 | s.Oliver – RED LABEL Beachwear jumpsuit – 59.99 | AJC – 39.99 | s.Oliver – Jumpsuit bloemenprint – 47.99 |s.Oliver – beachwear jumpsuit – 39.99 |

Zoals je misschien wel kunt zien is het grotendeel van de Jumpsuits van s.Oliver. Ik wist niet dat ik zo gek op het merk was totdat ik deze leukerds allemaal voorbij zag komen.

 

De leukste jumpsuits van OTTO | Janiinemma.nl

s.Oliver – Black Jumpsuit  119.99 | Rick Cardona – 49.95 | Lascana – 39.99 | Only Play – 26.99|

Ook heb je hele classy jumpsuits of als je helemaal into sport bent zoals ik, een jumpsuit van yoggingstof! Die van Only zou ik echt super graag dragen, hij lijkt me echt heerlijk zitten.

Ik kan gerust wel zeggen dat ik de Jumpsuit echt ontzettend leuk vind! Naar elke gelegenheid kun je er wel eentje aan, al  is het een chique diner of lekker lui op de bank. Daarnaast zijn ze lekker makkelijk te combineren en je hoeft geen hele outfit sets uit te kiezen in de vroege ochtend.

Heb jij een jumpsuit? Wat vind je ervan?

Veel liefs,
Janine

Delen:

3 Reacties

  1. 19 juni 2017 / 22:00

    Bij iedereen staat erg leuk. Ik vind bij mij ook maar ik heb ervaring eb denk dat het niet zo handig is. Toen ik klein was, heeft mijn moeder voor mij en mijn groot zus jumpsuits met mooi printjes zelf gemaakt. Wij waren heel erg blij maar toen ik buiten met buurkinderen spelen en graag naar de toilet, vind ik het niet erg praktisch want ik moet echt uitkleden. Vanaf dat moment zei ik tegen mijzelf ga ik niet meer jumpsuit dragen. Het is zo lastig vind ik dat
    Dhini onlangs geplaatst…Mani monday : Matte #5My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge