De perfecte bikini voor je lichaamsbouw

Ik blijf nog even in de zomerse sferen want wat is er nou lekkerder dan met dit warme weer op het strand te liggen waar jij je zelfverzekerd in voelt? Iedereen heeft natuurlijk een beach body en je moet vooral dragen wat jij mooi vind. Kom je er niet uit? Dan zijn dit perfecte bikini’s voor jouw figuur.

Appelfiguur.

Als je een appelfiguur hebt dan is de bovenkant breder dan de onderkant. Je benen en heupen zijn smaller dan de buik. Bij een appelfiguur kun je het beste kiezen voor een tankini of badpak. Rushes of verticale strepen staan hier perfect bij!

Peerfiguur.

Bij een peerfiguur is de onderkant breder dan de bovenkant.je schouders zijn een stuk minder breed dan je heupen. Een hipsterbroekje met een opvallende top zal je dan supermooi staan.

Banaanfiguur.

Als je schouders even breed zijn als je heupen heb je een recht/banaanfiguur. Je hebt dan geen duidelijke taille of ronde vormen. Als je meer optisch meer vormen wil5 dat zijn grafische prints, ruches en franjes perfect voor jouw figuur. Ook een triangel top zou je goed staan.

Zandloperfiguur.

Bij een zandloperfiguur is er een duidelijke taille te zien. Je schouders zijn even breed als je heupen. Als je dit figuur hebt dan steel je de show met een taillebroekje samen met een haltertop.

Bovendien moet je vooral dragen waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Mocht je het niet weten wat goed bij je figuur past dan hoop ik dat deze tips je hebben geholpen.

Voor wat voor bikini ga jij dit jaar?

Veel liefs,
Janine.

14 Reacties

  1. 4 juni 2018 / 13:14

    Leuk artikel, ik heb echt een zandloper figuur waar ik eigenlijk nooit een passende bikini kan vinden behalve als ik ze apart kan kopen qua maat.

  2. 30 mei 2018 / 13:55

    Ik heb sinds kort een badpak en ben er best wel blij mee. Ik ben altijd trots geweest op mijn zandloper figuur, maar het is ook best wel moeilijk! Standaard maten zijn vaak te klein helaas.

  3. 29 mei 2018 / 22:34

    na 2 kinderen heb ik tijgerstrepen, het wordt dus een badpak voor mij. alleen in mijn tuin draag ik een bikini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge