Essence Matt Matt Matt 02 lipstick & lipliner.

Essence Matt Matt Matt 02 lipstick & lipliner.

Het is al een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een beauty review heb geplaatst. Ik heb laatst meegedaan aan een winactie en ik heb daarbij een lipliner en lipstick gewonnen. Ik ben er super blij mee en dat wil ik jullie graag laten zien.

Op 15 december deed ik mee aan een winactie op de Instagram pagina van eline / beyondbons. Er deden zo ongelofelijk veel mensen mee dat ik niet had gedacht dat ik zou winnen. Ik win überhaupt bijna nooit wat! Haha.

Het duurde een tijdje voordat ik het binnen had maar gelukkig hadden Eline en ik daar goed contact over. Beter laat dan nooit, toch?

essence soft contouring lipliner. Lost in love 07.

Naast de lipstick is er een lipliner in dezelfde kleur. Als ik eerlijk ben gebruikte ik eerder eigenlijk nooit een lipliner. Ik zag er het nut niet zo goed van in. Maar nu? Nu wel! Ik kan een stuk netter werken en het ziet er een stuk beter uit.

De lipliner is erg goed gepigmenteerd en zou voor een velvet matte afwerking moeten zorgen. De swatch van de lipliner komt verderop in dit artikel samen met de swatch van de lipstick.

Essence MATT MATT MATT 02 perfect match.

De lipstick zit in een mooi omhulsel met de kleur van de lipstick zelf. Daarnaast vind ik het erg mooi dat de eerste letter van Essence in de lipstick staat. Word het toch een beetje chiquer van.

Op de rechterkant van mijn arm vind je de swatch van de lipliner. Ik heb het iets dikker aangetekend zodat je goed kan zien dat het kleurverschil met de lipstick niet eens aanwezig is. Hij is goed gepigmenteerd!

De swatch van de lipstick vind je aan de linkerkant. Ook deze is goed gepigmenteerd en je ziet meteen dat de lipstick Matt is. Ook droogt ie vrijwel meteen op.

En dit is de lipstick en lipliner aangebracht op mijn lippen. Ik heb als eerste de lipliner aangebracht op de contouren van mijn mond. Dit ging erg makkelijk.

Daarna heb ik de lipstick aangebracht binnen de contouren van de lipliner. De lipstick bracht ook erg gemakkelijk en soepel aan. Daarnaast vind ik het een mooie subtiele kleur.

Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee! De producten van essence zijn verkrijgbaar bij kruidvat en trekpleister.

Veel liefs,

Janine.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties