Mijn favoriete body douche producten

mijin favoriete body douceproducten |Janiinemma.nl

Ik ben gek op douchen en op lekker geurende en mooi uitziende douchegels. Douchen is voor mij echt een ontspan en me- momentje, daarbij kunnen mijn favoriete producten niet ontbreken. Lees je mee? 

Treaclemoon is  een Engels merk dat in 2013 al overgewaaid is naar Nederland. Ze hebben een uiteenlopende collectie zoals, bodyscrubs, bodybutters en handwashes. Ik ben momenteel helemaal verliefd op de Treaclemoon  ‘ the raspberry kiss’ body scrub en de Treaclemoon ‘ Water melon splash’ creamy shower mousse.

De producten zijn dierproefvrij, en ook vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën.

mijin favoriete body douceproducten |Janiinemma.nl mijin favoriete body douceproducten |Janiinemma.nl

The raspberry kiss body scrub

Ik kan echt uren kijken naar de verpakkingen van Treaclemoon, de body scrub zit in een mooie tube met een goede en handige sluiting. De tekst op de verpakking verschilt per geur.  De body scrub is roze met zwarte spikkels.

Raspberry kiss is de zoetste geur van allemaal en ik vind hem ruiken naar frambozen en aardbeien, ik krijg er in ieder geval geen genoeg van.

mijin favoriete body douceproducten |Janiinemma.nl

De scrub moet je aanbrengen op een vochtige huid en met ronddraaiende bewegingen masseren. Daarna kan je de scrub afspoelen en is je huid ontzettend glad. De structuur is precies goed, stevig en fijn in gebruik. De scrub zelf is ook niet  al te grof en dat vind ik persoonlijk erg fijn.

Water melon splash creamy shower mousse

Water melon splash is een shower gel foam die je douchewater in een fruitige ‘splash’ maakt. De formule bevat heerlijke arganolie. Deze shower foam is verzorgend en moet je huid dan ook lekker zacht maken.

De verpakking oftewel flacon waar de Water melon splash in zit ziet er wederom erg cute uit. Volgens  Treaclemoon moet deze  erg handig te doseren zijn. Bij de eerste keer gebruik drukte ik te hard op het flacon waardoor meteen de hele badkamer onder de shower gel zat. ach, het  ruikt wel lekker maar  wel zonde met  de inhoud. Bij de  tweede keer gebruik had ik daar gelukkig geen last van.

mijin favoriete body douceproducten |Janiinemma.nl mijin favoriete body douceproducten |Janiinemma.nl

Zodra je de mousse op je handen spuit wordt dit meteen een romig schuim die je over je lichaam kan smeren. Water melon splash is een zoete geur en ruikt ook echt naar meloen. Ik ben echt dol op warrme en zoute geuren!

mijin favoriete body douceproducten |Janiinemma.nl

Treaclemoon heeft een ontzettend uitgebreide collectie, ik heb ze helaas nog niet allemaal kunnen testen maar op dit mooment zijn dit mijn favrieten. Ik gebruik de body scrub 1 tot 2 keer per week en de shower gel bijna wel bij elke douchebeurt. De Treaclemoon producten zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor €5.95 per  stuk.

Waar douch jij je het liefst mee?

Veel liefs,
Janine

Delen:

3 Reacties

  1. 10 oktober 2017 / 15:42

    Wat lijken mij dit fijne producten. Mijn favoriete doucheproducten voor nu, nu ik verkouden ben, zijn de mint-eucalyptus douchegel en douchescrub van Kneipp. Treaclemoon heeb ik nog nooit geprobeerd.

  2. 10 oktober 2017 / 10:51

    Leuke producten! Wist helemaal niet dat ze ook bij Albert Heijn te koop zijn. Wel vind ik de geurtjes meer geschikt voor de zomer, ik ga nu liever voor de wat warmere geuren.
    Simone onlangs geplaatst…Plog: Weekendje weg (+ mini shoplog)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge