Een fotoboek voor je mooiste foto’s

Ik vind het ontzettend leuk om dingen vast te leggen met de camera. Maar tegelijkertijd blijft het vaak daar ook bij, een fotoboek is natuurlijk een ideale uitkomst! Ik kreeg een paar weken geleden een mailtje van fotofabriek.nl of ik een fotoboek wilde laten maken. Ik werd natuurlijk meteen enthousiast en vandaag deel ik dan ook graag het eindresultaat.

Dit fotoboek heb ik gewijd aan heel 2017, er is opzich niks speciaals gebeurd dus leek het mij wel leuk om het op deze manier te doen. Ik heb wel veel dingen over mezelf geleerd in 2017 en dat vind ik ook speciaal. Zo had ik mijn derde tatoeage laten zetten, ben ik naar Duitsland geweest met kerst en heb ik vooral leren genieten!

Fotofabriek.nl

Bij fotofabriek.nl kun je terecht voor uiteraard verschillende soorten fotoboeken, zoals hardcover. Maar ze hebben een veel groter assortiment! Ze hebben ook foto’s die je kunt laten drukken op canvas en hout, je kan je eigen kalender maken, visitekaartjes en wanddecoratie! Een heel uitgebreid assortiment dus!

Het maken van het fotoboek gaat ontzettend makkelijk via de online editor via de website en zodra je de bestelling hebt geplaatst is deze ook snel in huis! Ook zijn ze erg klantvriendelijk en helpen ze je ergens mee als je hulp nodig hebt.

Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over fotofabriek.nl. De foto’s zijn van goede kwaliteit mits je eigen foto’s dit ook zijn natuurlijk. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee! Maak jij ook wel eens een fotoboek? Momenteel is er een aanbieding waarbij je al een fotoboek maakt voor 9.95!

Veel liefs, Janine.

Delen:

15 Reacties

 1. 2 maart 2018 / 09:25

  Ik heb regelmatig fotoboeken gemaakt, zowel analoog als digitaal. Door drukte kwam het er de laatste 2 jaar niet van. Hopelijk binnenkort weer eens, als alles rustiger is hier =)

 2. 1 maart 2018 / 17:40

  Eigenlijk zouden we veel vaker fotoalbums moeten maken! Zo leuk om iets tastbaars in handen te kunnen hebben dan altijd alles maar digitaal te hebben!

 3. 1 maart 2018 / 07:54

  Ik gebruik eigenlijk zelf geen fotoboeken meer maar ergens is het juist wel leuk om in oude fotoboeken te neuzen! Misschien toch maar eens terug mee beginnen! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Opgemaakt #48 – JanuariMy Profile

 4. 28 februari 2018 / 23:46

  Ja, fotoboeken zijn zo’n leuke herinnering. Ik maak in principe van elke vakantie een boek maar moet wel bekennen dat ik die van vorig jaar juni nog moet maken.

 5. 28 februari 2018 / 21:08

  leuk idee om een boek te maken over een bepaald jaar.

 6. 28 februari 2018 / 18:31

  Ik heb zelf nog nooit een fotoboek gemaakt. Denk dat ik er eentje van mijn zoontje ga maken
  Tania onlangs geplaatst…Favorieten FebruariMy Profile

 7. 28 februari 2018 / 14:50

  Ik kan niet zo goed fotograveren en nu druk ik me nog heel netjes uit…mijn foto’s mislukken consquent

 8. 28 februari 2018 / 14:40

  Ik maak liever fotoboeken met ‘echte’ analoge foto’s. Wel een mooi resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge