Een fotoboek voor je mooiste foto’s

Ik vind het ontzettend leuk om dingen vast te leggen met de camera. Maar tegelijkertijd blijft het vaak daar ook bij, een fotoboek is natuurlijk een ideale uitkomst! Ik kreeg een paar weken geleden een mailtje van fotofabriek.nl of ik een fotoboek wilde laten maken. Ik werd natuurlijk meteen enthousiast en vandaag deel ik dan ook graag het eindresultaat.

Dit fotoboek heb ik gewijd aan heel 2017, er is opzich niks speciaals gebeurd dus leek het mij wel leuk om het op deze manier te doen. Ik heb wel veel dingen over mezelf geleerd in 2017 en dat vind ik ook speciaal. Zo had ik mijn derde tatoeage laten zetten, ben ik naar Duitsland geweest met kerst en heb ik vooral leren genieten!

Fotofabriek.nl

Bij fotofabriek.nl kun je terecht voor uiteraard verschillende soorten fotoboeken, zoals hardcover. Maar ze hebben een veel groter assortiment! Ze hebben ook foto’s die je kunt laten drukken op canvas en hout, je kan je eigen kalender maken, visitekaartjes en wanddecoratie! Een heel uitgebreid assortiment dus!

Het maken van het fotoboek gaat ontzettend makkelijk via de online editor via de website en zodra je de bestelling hebt geplaatst is deze ook snel in huis! Ook zijn ze erg klantvriendelijk en helpen ze je ergens mee als je hulp nodig hebt.

Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over fotofabriek.nl. De foto’s zijn van goede kwaliteit mits je eigen foto’s dit ook zijn natuurlijk. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee! Maak jij ook wel eens een fotoboek? Momenteel is er een aanbieding waarbij je al een fotoboek maakt voor 9.95!

Veel liefs, Janine.

Delen:

15 Reacties

 1. 5 maart 2018 / 13:27

  Het is al zolang geleden dat ik nog een fotoboek liet ontwerpen. De jouwe ziet er heel mooi uit trouwens!

 2. 3 maart 2018 / 15:50

  Ik sta al zo lang achter, ik kocht altijd echte albums, liet ze per half jaar afdrukken en kleefde ze dan in.
  Sta nu achter tot augustust 2009, toen trouwde ik, ondertussen gescheiden, nieuwe vriend…. ik weet niet wat ik allemaal ga zien voorbijkomen als ik alles ga tegenkomen…..

  Probleme is dat ik er ondertussen ook al zoveel kwijt ben, computer eens gecrashed enzo, dat is dan ook weer jammer….

  dringend toch maar eens werk van maken….

 3. 3 maart 2018 / 12:47

  Leuk geworden! Ik maak ook fotoboeken, ik merk dat ik anders niet meer naar mijn foto’s kijk. Die staan dan ergens op een computer en klaar, zonde vind ik dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge