Gelukkig nieuwjaar TAG

Het leek mij wel eens leuk om weer eens een TAG in te vullen. In deze TAG beantwoord ik leuke vragen zoals welke plekken ik dit jaar graag wil bezoeken. Wat wens jij voor jezelf dit nieuwe jaar ?

Welke plekken wil je dit jaar bezoeken? 

Ik kan niet maar één plek noemen waar ik graag heen zou willen gaan. Al van kleins af aan gingen wij elk jaar naar Texel op vakantie. Daar wil ik dit jaar graag een dagje naartoe, ook wil ik de Efteling eens gaan bekijken en lijkt het mij heerlijk om alleen op vakantie te gaan. Waarnaar toe? Ik heb nog geen idee.

Welke activiteiten wil je dit jaar ondernemen?  

Ik zou dit jaar graag wat festivals bij langs willen gaan en denk hierbij dan aan het bevrijdigsfestival, Defqon , Tomorrowland en de zwarte cross. Daarnaast veel met vriendinnen leuke dingen doen, een dagje naar de sauna of lekker bij iemand thuis een beautyavond organiseren.

Zijn er recepten die je uit wilt proberen? 

Eerlijk gezegd ben ik echt iemand die alleen kookt als ik er zin in heb. Begrijp mij niet verkeerd,  ik vind koken heerlijk om te doen. Maar af en toe vind ik het een beetje een gedoe om elke avond een gezonde maaltijd voor mijzelf in elkaar te flansen. Gelukkig gaat dit steeds beter.

Wat staat er sowieso op je bucketlist voor dit jaar? 

Zoals je misschien wel weet heb ik al een bucketlist, deze kun je hier vinden. De dingen die hierop staan zijn niet veranderd. Wel zullen er dingen bijkomen of iets anders gaan, maar dat is helemaal niet erg.

Met wie wil je dit jaar zeker afspreken? 

Gelukkig heb ik niet iemand die ik echt sinds een lange tijd weer moet zien. Mijn vrienden zie ik erg veel en mijn familie ook vrij regelmatig.

Wat staat er op je verlanglijstje  (materialistisch) 

Heb je even de tijd? Haha. Ik zou graag een goede camera willen kopen, een rijbewijs halen, een eerste auto kopen, veeel nieuwe kleding en nog meer make-up. Daarnaast zou ik graag mijn eigen schoonheidssalon willen beginnen. Sommige dingen kosten iets meer en zal waarschijnlijk ook geen realiteit worden. Deze dingen staan dan ook op mijn langere termijn verlanglijstje.

Wat staat er op je verlanglijstje ( idealisme )

Idealisme heeft te maken met dingen die je niet kunt kopen. Ik zou erg graag wat kilo’s af willen vallen en daarnaast dat mijn gezondheid beter word. Ik heb niet een erg slechte gezondheid maar dit kan natuurlijk altijd beter. En misschien wat wel het belangrijkste is; genieten van de kleine dingen.

Deze TAG heb ik gevonden bij meisje -eigenwijsje. Deze TAG mag je natuurlijk overnemen. Wat staat er op jouw verlanglijstje op materialistisch en idealistisch gebied?

Veel liefs,

Janine.

8 Reacties

 1. 10 januari 2017 / 11:35

  Goede doelen heb je Janine! Gezond eten en vele sporten zal je vast en zeker goed doen. Vooral lekker fit zijn is altijd fijn na het sporten. De tag heb je weer leuk ingevuld.
  gea onlangs geplaatst…Begin je goede voornemens met sportenMy Profile

  • Janine
   Auteur
   25 januari 2017 / 23:25

   awh dankjewel wat lief Gea! het sporten doet mij inderdaad heel erg goed.

 2. 10 januari 2017 / 11:21

  Leuke tag! Ik wil dit jaar proberen om meer van Nederland te zien, ik ben nog op zoveel plaatsen niet geweest.

  • Janine
   Auteur
   25 januari 2017 / 23:26

   Dankjewel! ah het is altijd erg leuk om meer van eigen land te zien. ik heb ook niet veel gezien nog en daar wil ik ook nog zeker verandering in brengen.

 3. 10 januari 2017 / 07:17

  Wat een mooi verlangslijstje! Gezond leven en afvallen zou ik ook wel echt willen dit jaar. Succes xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge