Hair extensions + fotoshoot

IMG_20180517_170130_391.jpg

Afgelopen zaterdag had ik een hele leuke maar lange dag op de planning staan. Ik kreeg namelijk micro ring extensions en een fotoshoot! Ik had die nacht niet veel geslapen dus aan het einde van de dag was ik kapot.

Rond 7 uur ging mijn wekkertje want ik moest om 9 uur in Wolvega zijn. Ik deed nog even wat make-up op en haalde nog even wat boodschappen. Om 9 uur was ik bij de salon. Een vriendin van mijn moeder is de eigenaresse, ze wilde graag micro ring extensions zetten voor haar kapsalon. Ze had mij benaderd, zo lief!

IMG-20180512-WA0028.jpg

IMG-20180512-WA0026.jpg

Eerst werd mijn haar geblondeerd want Ik was wat te donker voor de extensions. Rond half 11 zijn we begonnen met het inzetten van de extensions en om kwart over 2waren we klaar. Het was haar eerste keer dus ze moest er even een handigheid in krijgen.

2018-05-17 07.41.03 1.jpg

Daarna zijn we naar Emmeloord gereden want daar had ik de fotoshoot . Ik viel bijna flauw want het was al ontzettend warm en dan met al die lampen word het nog erger natuurlijk. Gelukkig kwam het niet tot flauwvallen en na anderhalfuur gingen we naar de macdonals om wat te eten. Rond half 7 was ik weer thuis dus ik kon nog samen met een vriendin naar het Eurosongfestival kijken.

Het was een ontzettend leuke maar lange dag. Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe haar, het was even wennen met haren wassen want je moet toch wat voorzichtiger zijn.

Heb jij ooit extensions gehad? Nog tips qua verzorging ?

Veel liefs, Janine.

Delen:

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge