Hartjes ketting van Names4ever + WInactie

Hartjesketting van Names4ever + Winactie | Janiinemma.nl

Een paar weken terug kreeg ik een mailtje of ik wilde samenwerken met Names4ever.nl. Vol enthousiasme bekeek ik de website en ik kon maar moeilijk kiezen . Met de hulp van mijn moeder is het uiteindelijk deze ketting met een roze zirkonia steen. Ook kun je een hartjes-ketting met eventueel naam winnen, lees je mee?

Helaas is dit artikel later online gekomen dan dat ik in eerste instantie in de planning had, mijn telefoon was kapot gegaan ( lees: in de wc gevallen) en het duurde een paar dagen voordat ik mijn nieuwe toestel binnen had. De foto’s die ik had gemaakt stonden op mijn telefon en ik had geen backup. Toen ik mijn nieuwe toestel had kon ik ineens niet meer op mijn blog komen maar zoals je ziet is dat nu opgelost.

Hartjesketting van Names4ever + Winactie | Janiinemma.nl

Hartjesketting van Names4ever + Winactie | Janiinemma.nl

Hartjes  ketting Names4ever.

Ik ben echt dol op sieraden, maar deze draag ik echt te weinig. Deze ketting kreeg ik van de week binnen en heb deze ook niet meer afgedaan. Ik ben er ontzettend blij mee! Het duurde ongeveer 2-3 dagen voordat ik de ketting binnen had, wat overigens vrij snel is aangezien de ketting gegraveerd moest worden. Ik koos ervoor om mijn eigen naam te doen, maar wie weet bestel ik er binnekort nog eentje met de namen van mijn twee katten.

De ketting werd geleverd in een ontzettend schattig roze doosje met een strikje erom heen. Ontzettend leuk om in te bewaren als je de ketting niet draagt, waardoor je deze niet kwijtraakt. Als je het doosje niet gebruikt kun je deze ook aan iemand anders geven met een leuk cadeau erin.

Hartjesketting van Names4ever + Winactie | Janiinemma.nl

Zoals je al hebt kunnen lezen heb ik gekozen voor een zilveren ketting met hartje en een roze zirkonia steen. Naast roze heb je nog andere kleuren: zwart,blauw,paars,wit en rood. De hanger is 23 x 20 mm groot een de zirkonia steen is zo’n 6mm groot met daarbij de zilveren ketting van 45-50 cm maar ook bij deze heb je de keuze uit een aantal kettingen en grootte.

Deze hartjesketting inclusief hanger kost €35,95 en is te verkrijgen via de website van Names4ever.

Winactie.

Ook mag ik een hartjesketting met een waarde tot 70,- aan een van jullie weggeven. Op de website staan verschillende soorten hartjes-kettingen en er is keuze genoeg. De fotohartjes kettingen zijn uitgesloten van deze winactie.

Wat moet je doen?

 • Reageer op deze blogpost dat je meedoet met de winactie.
 • vul een geldig e-mail adress in.

En dat is het! Veel succes met meedoen, de winnaar word bekend gemaakt op vrijdag 4 augustus.

Veel liefs,
Janine.

19 Reacties

 1. Jayline
  28 juli 2017 / 21:41

  Ik doe mee! 😘

 2. Sophia Grootjans
  28 juli 2017 / 21:03

  Ik doe heel erg graag mee

 3. Marina
  28 juli 2017 / 21:01

  Wat een leuke winactie heb je weer! Ik doe graag mee voor zo’n ketting. Ik heb verschillende kettinkjes maar deze nog niet. Ik zou ook gaan voor zo’n mooi hartjesketting. Misschien met de Namen van mijn kinderen erin. Als dat kan. Ik heb er twee 💘💘💘

 4. Deborah
  28 juli 2017 / 17:04

  Super gaaf😍😍 ook ik doe zeker mee❤

 5. 28 juli 2017 / 15:17

  Deze is ontzettend mooi! Ik heb laatst ook een mogen ontvangen van het bedrijf, ben er blij mee. De winactie sla ik voor deze keer af 🙂 liefs Gea

 6. 28 juli 2017 / 14:03

  Echt mooi kettinkje heb je uitgezocht, super schattig, ook zo in dat doosje!
  Ik doe graag mee met de winactie en heb mijn e-mail adres achter gelaten in het daarvoor bestemde vakje 🙂
  x

 7. Marian B
  28 juli 2017 / 12:40

  Wat een mooie ketting! Ik zou hem zelf uitgekozen kunnen hebben! Top dat je iemand blij mag maken met een hartjes ketting, die kans sla ik niet over 😉

 8. Esther
  28 juli 2017 / 10:47

  Ik doe meeeeeeee! 😀

 9. 28 juli 2017 / 09:52

  Wauw wat een leuke winactie 😍😍
  Ik doe zeker mee omdat me eigen ketting nodig aan vervanging toe is haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge