Herinnering Winactie beauty pakket

Hi guys! zoals jullie misschien wel weten heb ik samen met meer dan 20 andere bloggers vorige week de Beautybloggers Dilemma TAG ingevuld , daarbij kon je door hoppen naar een andere blog en op elke iets leuks winnen. Vandaag is de laatste dag dat je mee kan doen! Wil je weten hoe je dit beauty pakket kunt winnen? lees dan snel verder!

Je kunt een beauty pakket winnen met allerlei producten, zoals reinigingslotion, nagellak, 2 x black head maskers en meer! ik heb ondertussen het pakket wat aangevult met wat kleine dingetjes.

wp-image-415448969jpg.jpg

Hoe maak je kans op dit beauty pakket?

Zaterdag 11 september zal de winnaar een emaltje krijgen, zorg dus dat je een geldig e-mail adress invult in het daar voor bestemde vakje. Reageer je niet binnen 48 uur? Dan zal er een andere winnaar komen. Ik kies de winnaar door middel van een online picker, iedereen heeft dus evenveel kans!

Doe jij al mee?

Delen:

8 Reacties

 1. 11 september 2016 / 16:03

  Jammer ik wilde meedoen naar ik geloof da het nu te laat is.

  • janine4531
   11 september 2016 / 23:56

   Ik heb je alsnog meegenomen met de loting! Door persoonlijke omstandigheden heb ik de winactie tot vandaag laten lopen x

 2. 10 september 2016 / 03:00

  Hej ik doe graag mee ik heb je insta en facebook al maar waar moet ik mn mail invullen? Ps wat heb je n super leuk blogg!!

  • janine4531
   11 september 2016 / 23:57

   Je mail moet je invullen voor het Door voor bestemde vakje, er staan 3 vakjes als je wilt reageren, eentje voor je naam, mail en eentje voor je website als je deze hebt.

 3. 9 september 2016 / 22:59

  Super leuke actie ! Hoop zeker dat ik win kan het goed gebruiken ❤

  • janine4531
   11 september 2016 / 23:58

   Dankjewell! Morgen komt de uitslag op me blog! Hihi

 4. 9 september 2016 / 18:09

  Leuk pakket! Ik weet zeker dat iemand er heel blij mee gaat zijn. Zelf ben ik allergisch voor een groot deel van de producten dus laat het aan mij voorbij gaan. Wellicht een volgende keer. Je hebt een leuke blog! Liefs X
  Desiree onlangs geplaatst…Mijn nieuwe sieraden van LucardiMy Profile

  • janine4531
   9 september 2016 / 20:14

   Wat jammer dat je niet mee kunt doen Door je allergie! Wellicht kun je in de toekomst wel een keertje meedoen! Dankjewell voor het compliment x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge