Hoe waren de afgelopen weken? | #6 t/m 12

De afgelopen weken heb ik geen Week updates gehad met wat ik zoal deed. Er waren allerlei dingen waar ik mijn focus echt wel eventjes voor nodig had. Er moesten nog veel dingen gebeuren rondom het huis en dat ging natuurlijk voor.

Inmiddels heb ik alles op orde, alles loopt en is aangevraagd. Gisteren heb ik de huurovereenkomst getekend van het huis dus deze is dan nu eindelijk dan officieel van mij. Iets waar ik zeker trots op ben! De afgelopen weken gingen er een aantal dingen mis met aanvragen van bepaalde dingen waardoor ik veel stress en hoofdpijn had. Gelukkig is dat nu helemaal over en gaat het goed.

Afgelopen zaterdag ben ik met de trein naar mijn stiefzus gegaan, mijn andere stiefzus vierde haar verjaardag en ik wilde daar wel graag Bij zijn. Even een weekend eruit. Ik vertrok einde van de middag en rond kwart over 6 was ik er eindelijk. We hadden even wat gegeten om daarna naar arnhem te gaan om de verjaardag te vieren. Rond 2 uur waren wij weer bij mijn stiefzus thuis maar de klok ging een uur vooruit, ik sliep pas tegen half 6 en om half 9 ging de wekker weer want mijn vader en stiefmoeder wouden met ons ontbijten. Dit was ontzettend gezellig maar we waren wel ontzettend moe haha.

Tegen het einde van de middag was ik weer lekker thuis. Ik weet niet eens meer wat ik de weken daarvoor heb gedaan behalve de dingen regelen voor het huis en werken. Deze update van de afgelopen weken zal dan ook niet erg lang zijn haha.

Tijdens het paasweekend heb ik wel leuke dingen gepland. Een vriendin is jarig dus daar ga ik natuurlijk heen, ik ga nog naar andere vrienden toe en zondag hebben wij paasontbijt bij mijn opa en oma.

Hoe waren jullie weken? Wat gaan jullie doen met Pasen?

Veel liefs

Janine.

Delen:

9 Reacties

 1. 31 maart 2018 / 17:08

  Voor mij waren de afgelopen weken ook heel druk vanwege de examens, maar gelukkig is het nu vakantie. Jij hebt ook duidelijk wat rust verdiend na het in orde brengen van al de papieren voor je huis. Proficiat!

 2. 30 maart 2018 / 10:00

  Fijn dat nu alles geregeld is met je huis! Kan me voorstellen dat het een hoop stress oplevert als je nog documenten enzo moet regelen. Altijd spannend! Ik ga met Pasen vooral genieten van vrij zijn, en geen verplichte brunches of ontbijtjes doen. Jij fijne Pasen!

 3. 30 maart 2018 / 08:25

  Gefeliciteerd met je huisje! Dat kost inderdaad de nodige tijd om alles te regelen. Hopelijk krijg je nu wat meer rust nu je de overeenkomst hebt getekend! Mijn plannen met Pasen? Tja, dat hangt volledig van het weer af, ik wil namelijk graag aan de wandel maar dan moet het weer wel een beetje meewerken.

 4. 30 maart 2018 / 07:46

  Gefeliciteerd met je huis! Hoop dat je er heel gelukkig wordt! Tip van een schrijver: als je het echt druk hebt, houdt dan een dagboek bij. Het helpt je. Niet alleen handig voor als je een blog wilt schrijven, maar ook om nog even te herkauwen wat er allemaal gebeurd!

 5. 30 maart 2018 / 07:16

  Jeetje half 6 in bed en half 9 weer op! Dat is voor mij nogal lang geleden. Sinds de kinderen is mijn slaap mij heilig! Wel fijn dat je nu je eigen huisje krijgt en alles rond is. De rust om te schrijven is er in iedergeval weer 😬

 6. 30 maart 2018 / 07:14

  Gefeliciteerd met je woning. Dat moment wanneer je je handtekening onder de overeenkomst zet is zo gaaf. Alvast fijne Pasen toegewenst. Ik had hele drukken weken in de medische wereld helaas. Ik hoop dat het gauw wat minder wordt.
  sherry onlangs geplaatst…MEGA GIVEAWAY 90 E-BOOKS + 1x Paperback OWAN DRAKEMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge