Hoe was de maand april?

LRM_EXPORT_20180420_192746April zit er alweer bijna op! Ik heb ontzettend leuke dingen gedaan, zo heb ik een dag doorgebracht met mijn moeder, heb ik gezwommen en een sleep party gehad met een vriendin.

Ik moest natuurlijk ook werken, en dat was vrij veel deze maand! Gelukkig had ik af en toe een middag vrij en kon ik genieten van het mooie weer. Zo heb ik een middag gezwommen met Esther, zijn we het terras nog op geweest en is een andere vriendin Kelly blijven slapen.

Ik had ook een middag en avond ingepland om iets leuks te doen met mijn moeder, we zijn samen gaan sporten en die avond zijn we naar de voetbalwedstrijd van mijn broertje geweest. Dit was erg spannend aangezien het terecht kwam op penalty’s, en dat is natuurlijk extra spannend als je broertje de keeper is. Gelukkig hield hij er 2 tegen dus zijn hij en z’n team door naar de volgende ronde. Ik ben een trotse zus!

Ik heb mij ook aangemeld voor een opleiding en binnenkort heb ik daarvoor intake gesprek, daarna beslis ik of ik de opleiding ga doen of niet. Later natuurlijk hier meer over.

April was ook de eerste maand waarbij ik echt op mezelf woon. Dat deed ik natuurlijk al een tijdje maar dat deed ik met begeleiding, deze is er nu niet meer. Het ging echt heel erg goed! Ik heb zelfs geld kunnen sparen en als je mij een beetje goed kent is dit heel wat! Haha.

Er staat ook erg veel leuks in mei op de planning, zo ga ik misschien met een vriendin naar bevrijdingsfestival in Zwolle, heb ik een fotoshoot en ga ik shoppen met mijn moeder en zus voor een leuke outfit voor de bruiloft van mijn moeder in juni!

Hoe was jullie maand?

Veel liefs,

Janine

Delen:

17 Reacties

 1. 30 april 2018 / 16:58

  Ik herken je gevoel over alleen wonen wel, ik moet zeggen ik had het wel eng gevonde zonder begeleiding. Super goed van je dat het goed aangepkt leuk blog xx

 2. 30 april 2018 / 16:58

  Ik herken je gevoel over alleen wonen wel, ik moet zeggen ik had het wel eng gevonde zonder begeleiding. Super goed van je dat het goed aangepkt xx

 3. 30 april 2018 / 09:58

  Heerlijk, lekker op jezelf wonen en mooie dingen in het vooruitzicht. Veel plezier!!

 4. 30 april 2018 / 09:04

  Dat leest als een goeie maand. Fijn dat het zelfstandig wonen goed gaat en bevalt. Op naar mei!

  • Janine
   Auteur
   30 april 2018 / 14:11

   Ik zit er aan te denken om voeding en bewegen te gaan doen op het cios.

 5. 30 april 2018 / 07:48

  Wat heerlijk voor je dat je zonder begeleidng woont en ook nog kan sparen! Zet hem op ( sparen is best wel fijn )

 6. 30 april 2018 / 07:46

  Wat fijn dat je nu al weer een maand echt alleen woont, zonder begeleiding en een mooi vooruitzicht, een gesprek voor een baan. Succes hiermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge