Hoe was mijn kerst? 

Kerst is inmiddels weer achter de rug en daar ben ik best blij om! Erg leuk maar ook ontzettend vermoeiend. Maar hoe was mijn kerst? 

Vrijdag ben ik naar mijn vader gegaan in de achterhoek. Gelukkig had hij me opgehaald dat scheelde een 3 uur durende treinreis die ik de terugreis wel moest nemen.

Die avond hebben we niet veel gedaan, ik sliep bij mijn stiefzus en haar vriend. We hebben vooral veel gepraat om rond een uur of 2 op bed te gaan.

Zaterdag moesten we er weer vroeg uit want we gingen shoppen in Duitsland, Bocholt. Er was ook kerstmarkt dus de sfeer was er zo mooi! Ook heb ik erg leuke dingen gekocht. Waaronder schoenen, een groene langere trui en sportkleding. Die avond zijn we naar vrienden van mijn stiefzus geweest en hebben we film gekeken.

Zondag was het kerstavond en dat betekende dat we het huis hadden schoongemaakt en alles hadden klaargezet. We gingen gourmetten met z’n allen wat erg leuk was! Mijn andere stiefzus en haar vriend waren er ook gezellig bij. Daarna zouden we eigenlijk nog op stap gaan maar we waren zo moe dat we film gingen kijken en daarna heerlijk op bed.

Maandag (eerste kerstdag) was een ontspannen dag, we gingen naar mijn vader en stiefmoeder en ook mijn stiefbroer was er samen met zijn vriendin. Daarna hebben we Chinees gegeten en horror films gezien. Niet te laat op bed want dinsdag moest ik alweer naar huis toe.

Ondanks een slecht nacht was ik rond kwart voor 10 uit bed want ik moest de 11: 55 trein hebben. De laatste spullen moest ik inpakken en daarna heeft mijn vader mij afgezet op het station. Ik heb in 4 treinen gezeten en ik moest 3x overstappen. Ik was hartstikke moe maar ik moest door naar het volgende kerstdiner bij mijn opa en oma.

Mijn moeder, stiefvader en broertje hadden mij 3 uur van het station gehaald en toen door naar opa en oma. Mijn nichtje en neefje waren er ook, ontzettend gezellig! Opa en oma hadden voor iedereen een cadeau gekocht en ik kreeg een lamp. Komt goed van pas want ik had er nog eentje nodig! Ben er echt blij mee

 Rond een uur of 8 bracht opa mij weer naar huis toe, naar mijn lieve katten. Een vriendin heeft voor de katten gezorgd maar ik was ontzettend blij dat ik weer naar ze toe kon. Eenmaal thuis heb ik de was nog even gedaan om daarna lekker te slapen.

Dit was mijn kerst! Druk maar ontzettend gezellig. Hoe was jouw kerst?

Veel liefs,

Janine.

Delen:

5 Reacties

 1. 28 december 2017 / 10:04

  Klinkt als een hele gezellige kerst! 🙂 Ik heb een Merry Klusmas gehad haha! Samen met mijn moeder heb ik mijn zus geholpen met verven. Daarna natuurlijk wel heerlijk (en veel) gegeten! ❤

  Sija onlangs geplaatst…4 Haarmaskers met oliën voor beschadigd haarMy Profile

 2. 28 december 2017 / 09:59

  Wat heb je een hoop gedaan! Leuk! Ik vind kerstmarkten in Duitsland ook zo gezellig. Mooie lamp heb je ook van je opa en oma gekregen!

  Simone onlangs geplaatst…Kerstmis 2017 plogMy Profile

 3. 28 december 2017 / 09:46

  Wat leuk dat je dit deelt, lijkt me een fijne kerst! Zelf viert mijn familie vooral 1ste kerstdag, dan hebben we een zeer uitgebreide maaltijd.
  Liefs,
  Yara

 4. 28 december 2017 / 09:28

  Wat een gezellige maar drukke kerst heb je gehad! Ik ben de ene dag naar mijn eigen ouders gegaan en de tweede kerstdag bij mijn schoonouders gevierd ❤
  Liefs,
  Evelien

  evelien onlangs geplaatst…Terugblik jaar 2017 + nieuwe doelen!My Profile

 5. 28 december 2017 / 09:10

  Leuk om tr lezen! Je hebt het lekker druk gehad. De 24e heb ik thuis gebruncht, in de middag zijn we naar een verjaardag gegaan en in de avond gourmetten en all you need is love op de bank! Op de 25e ben ik naar een brunch geweest van de familie van de vriend van m’n moeder en in de avond nog maar mijn vader. En 2e kerstdag ben ik naaf de sportschool gegaan en heb ik lekker uitgerust!
  Kim onlangs geplaatst…Miss Sporty – Crazy Me EyeshadowsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge