Hoe was mijn week? | #5

Hoe was mijn week

Het is alweer februari en daarbij ook tijd om terug te blikken op afgelopen week. Ik heb niet veel bijzonders gedaan maar alsnog wel een aantal leuke dingen. Kijk je met mij mee?

Maandag: maandag was ik ontzettend moe, ik heb last van PMS, wel een lichtere vorm maar daar had ik deze maand ontzettend veel last van en daardoor had ik veel hoofdpijn en was ik ontzettend moe. In de avond was een vriendinnetje nog even langsgeweest maar verder niks speciaals gedaan.

Dinsdag: dinsdag moest ik weer werken, en daarna heb ik week boodschappen gehaald. Ik was stiekem best wel trots op mijzelf dat ik een totaal had van 32.- boodschappen.

Woensdag: ik had een voorlichting bij de gemeente, dit ging harstikke goed! Daarna heb ik even geblogt en even gesport.

Donderdag: ik had een afspraak op de planning staan, maar helaas kon dit niet doorgaan omdat ik zulke barstende hoofdpijn had! Eind van de middag ging het gelukkig weer en ben ik de sportschool ingedoken met een vriendinnetje, alhoewel we alles heeel rustig hebben gedaan(lees: vooral gepraat). Ik vond dit natuurlijk niet erg ivm de hoofdpijn.

Vrijdag: vrijdag had ik lekker niks, ik was nog steeds ontzettend moe, ik heb daarom lekker geknuffeld met de katten en series gekeken.

Zaterdag: ik moest oppassen op het dochterje van een vriendin van mij, we hadden samen gegeten en daarna nog even een spelletje gedaan. De rest van de avond heb ik met vrienden film gekeken en daarna lekker mijn bed ingedoken.

Zodag: mijn broertje is pas woensdag jarig maar vandaag vierde hij dit alvast. Mijn opa had mij opgehaald, toen heb ik lekker bij oma en opa gegeten om rond een uur of 3 naar mijn broertje te gaan. Het was ontzettend gezellig! Ik was rond 9 uur weer thuis. Ik heb ook een fotoboek afgemaakt, hierover meer binnenkort op mijn blog!

Aankomende week staat er een erg leuke week te wachten, o.a met mijn moeder onder de zonnebank, naar fifty shades of freed met een vriendinnetje en natuurlijk weer veel werken.

Hoe was jouw week?

Veel liefs, Janine.

Delen:

10 Reacties

 1. 6 februari 2018 / 19:35

  Ik ben wel nieuwsgierig naar de voorlichting bij de Gemeente. Voor een baan? Iets anders? Als ik veel last heb van hoofdpijn of andere klachten laat ik sporten over het algemeen vallen. Waar H. (man) zegt dat je juist over je grenzen heen moet gaan (“dat is goed voor je”), vind ik dat absoluut niet. Hier dus ook wat buikklachten dus het wordt een rustig sportweekje (geen sport) en toch een extra Netflix-aflevering…

  Rory onlangs geplaatst…Hot Yoga, is het wat of is het niets? En waarom? + winactie dagpasMy Profile

 2. 6 februari 2018 / 09:31

  Leuk om te lezen! Mijn week was nogal heftig maar dat gooi ik even niet online nu 😉

 3. 5 februari 2018 / 20:38

  Leuk om lezen, moet ik ook eens doen op mijn blog

 4. 5 februari 2018 / 19:30

  Vervelend he, je niet helemaal fit voelen!
  Ik zelf was 1 dagje gevloerd door een buikgriepje.
  Moest eigenlijk 7 dagen werken afgelopen week.
  Maar 1 dag geskipd.
  De rest druk geweest.
  Nul keer gesport. Dat is niks voor mij.

 5. 5 februari 2018 / 19:27

  Vervelend, je niet fit voelen!
  Ik zelf was ook niet fit. Maar moest 7 dagen werken de afgelopen week.
  Druk was het zeker.
  Ook mijn blog gelanceerd!! Dat was een top van vorige week!!!

 6. 5 februari 2018 / 14:12

  Wat een leuke week heb je achter de rug! Mijn week was ook erg leuk! Wij zijn naar Londen geweest en hebben het voor de rest van de week gezellig gemaakt thuis!

 7. 5 februari 2018 / 12:35

  Ondanks maandag precies toch een leuke week gehad.

 8. 5 februari 2018 / 09:22

  Hier had ik een rustige week en eigenlijk is komende week ook wel weer rustig, wel lekker eigenlijk even deze weken zo. Fijne week weer en je gaat leuke dingen doen zo te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge