Hoe was mijn week? |#6

Wat was het een drukke maar ontzettend leuke week! Ik ging onder de zonnebank, geluncht met mijn moeder en veel met vrienden geweest. Lees je met mij mee?

Maandag: Dit was een ontzettend drukke dag. Mijn moeder haalde mij rond 10uur op, om daarna om half 11 onder de zonnebank te gaan. Ik kan daar zo van genieten! Even 20 minuten niks, geen telefoon. Alleen lekker warm onder de zonnebank met een muziekje op de achtergrond. Na de zonnebank zijn we lekker gaan eten. Ik had daarna nog een afspraak en rond een uur of half 4 was ik weer thuis. Ik kon niet echt relaxen want ik moest half 7 alweer naar de volgende afspraak met Esther. Wij zitten in een projectgroep omdat de huizen waar wij in wonen gesloopt worden. Samen met anderen beslissen wij hoe de wijk er opnieuw uit gaat zien. Ik was rond een uur of 11 thuis en ik ben snel mijn bed ingedoken.

Dinsdag: dinsdag moest ik weer werken, helaas was er iemand die het leuk vond om mijn fiets sleutel te stelen. Mijn normale slot is namelijk verroest dus ik had een hangslot gekocht zodat de fiets nog wel op slot kon. Maar iemand kreeg de fiets nu dus wel op slot via de normale dus ik kon nergens meer heen met mijn fiets. Gelukkig had een vriendin mij met de auto opgehaald en hebben we mijn fiets bij de maker gelaten. Ondertussen op het wachten kwam er een heel lief egeltje aanlopen, hij was zo nieuwsgierig.

Woensdag: overdag heb ik eigenlijk niet zo heel erg veel gedaan behalve mijn fiets opgehaald van de maker . Maar in de avond zat ik samen met Kimberley in de bioscoop want fifty shades freed was uit! Het was ontzettend gezellig en de film was weer geweldig! We kregen een goodiebag mee naar huis maar echt spectaculair was dat niet.

Donderdag: ik moest eerst werken, daarna heb ik een grote schoonmaak gehad in huis. Moet natuurlijk ook gebeuren.

Vrijdag: vrijdag had ik eerst een gesprek en daarna ben ik lekker gaan sporten. Ik was deze week niet zoveel gegaan als dat ik wilde maar volgende week hoop ik wel een stuk meer.

Zaterdag: overdag heb ik niet zoveel gedaan, beetje rustig dagje gehad maar in de avond ben ik naar vrienden toe gegaan.

Zondag: ontzettend leuke dag! Ik ging naar het voetbalveld met een vriendin. Daarvoor gingen we naar de macdonalds en dit was mijn ontbijt! Haha. Ook kwam ik er achter dat mijn pinpas het heeft begeven dus ik zal een nieuwe moeten aanvragen. Na het voetbal heb ik nog bij vrienden gegeten en film gekeken. Rond 11 uur was ik weer thuis.

Ik heb een ontzettend drukke maar erg leuke week gehad! Krijg ik altijd weer een boel positieve energie van.

Hoe was jouwn week?

Veel Liefs, Janine.

Delen:

20 Reacties

 1. 12 februari 2018 / 23:21

  Wa een stomme grap zeg je fiets op slot doen, hopelijk heeft het je geen fortuin gekost.

 2. 12 februari 2018 / 21:17

  Ik kan mezelf al helemaal vinden in zo’n druk bezette week als die van jou, hahah! Klasse meid, hoe je alles zo managed 🙂 !

 3. 12 februari 2018 / 20:12

  Ik vind het altijd wel leuk om over andere hun week te lezen!
  Ik zelf was 3 dagen ziek vorige week!
  Maar de andere dagen waren top!!

  • Janine
   Auteur
   12 februari 2018 / 21:41

   Wat jammer dat je ziek was! Hopelijk gaat het weer beter

  • Janine
   Auteur
   12 februari 2018 / 21:41

   Bedankt voor de tip! Ik had alleen mijn fiets al bij de maker gebracht en ze hebben het slot er af gehaald haha. Maar Ik zal het onthouden!

 4. 12 februari 2018 / 16:18

  Een gemengde week dus een beetje, maar dat kattenkopje op je foto’s heeft toch al veel goedgemaakt hopelijk?

  • Janine
   Auteur
   12 februari 2018 / 21:42

   Jaa dat zeker! Ze zijn zo ontzettend lief haha

 5. 12 februari 2018 / 12:30

  Dat lijkt me best heel bijzonder om mee te praten over hoe je woonwijk er in de toekomst uit mag gaan zien!

 6. 12 februari 2018 / 10:30

  Wat naar dat je sleutel was gestolen, wat heb je toch rare mensen. Hier drukke maar gezellige weken en de komende tijd de weekenden lekker rustig, daar kan ik me nu al op verheugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge