Hoe was mijn week? | #1

Een nieuw jaar, dus we beginnen weer opnieuw met het tellen van de weken. Afgelopen week heb ik veel leuke dingen gedaan, kijk je mee?

Maandag :
Ee eerste dag van het nieuwe jaar, ik heb een ontzettend leuk Oud&nieuw gehad met vrienden. Ik heb eerst uitgeslapen tot 12 uur. Daarna de kerstboom uit huis gehaald en het huis schoongemaakt.  Een goed begin van het jaar dus!

Dinsdag:
Dinsdag moest ik alweer aan het werk, ik had dit jaar geen vakantie met kerst en nye maar dat vind ik helemaal niet erg! Na het werken heb ik boodschappen gedaan om daarna de eerste workout van het jaar te doen.

Woensdag:
Ik hoefde deze week maar 1 keertje te werken. Aankomende week weer de hele week maar ik vond het niet erg om een paar dagen vrij te zijn. Ik was ontzettend moe nog van de kerstdagen dus ik kon wel even wat oplaaddagen gebruiken.

Donderdag :
Donderdag ochtend kwam mijn moeder gezellig langs! We hebben lekker wat gedronken en gekletst. Daarna ben ik de sportschool ingedoken. Ik had nog ontzettende spierpijn van dinsdag, dus daarom had ik deze keer het iets rustiger aan gedaan.

Vrijdag:
Vrijdag had ik een gesprek en ben ik gezellig naar een vriendinnetje geweest. Daar hebben we gezellig the voice of Holland gekeken. Die middag had ik ook eerst nog mijn haar gekruld en een lekker maskertje gehad.

Zaterdag:
Zaterdag ben ik met de trein naar wolvega gegaan om naar een andere vriendinnetje te gaan. Ik heb Kelly haar haar gekruld, lekker samen pizza gegeten en daarna naar ijshockey geweest in Heerenveen, thialf. Helaas moesten we iets eerder weg omdat we werden opgehaald zodat ik mijn trein nog kon halen. Rond half 12 was ik weer thuis.

Zondag:
Een lekker rustig dagje, boodschappen gedaan, bloggen en het huis weer een beetje op orde gemaakt.

En dit was alweer mijn week! Niet zo heel erg druk maar dat vond ik ook even niet erg.  Ik moest nog wat bijkomen van de kerstdagen, aankomende week een stuk drukker!

Hoe was jouw week?

Veel liefs,

Janine.

Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge