Hoe was mijn week? | #2


De tweede week van januari is alweer voorbij. Ik heb een drukke week gehad waaronder veel werken en dingen regelen voor het huis. benieuwd naar de rest van mijn week? Lees dan snel verder.  

Maandag: op maandag werd ik gebeld door een goede vriendin of ik haar wilde helpen met een aantal dingetjes in huis. Ik ben daar dan ook de hele middag geweest. Daarna heb ik thuis nog even gezeten om daarna naar bed te gaan want dinsdag moest ik er weer vroeg uit.

Dinsdag: de wekker ging half 8, ik moet namelijk werken van 9 tot 3. Een lange dag en daarna heb ik ook nog even gesport in de sportschool. Rond een uur of 10 lag Ik alweer in bed.

Woensdag: ik moest er weer vroeg uit, maar dit keer hoefde ik maar te werken tot 12 uur. Die middag heb ik van alles uitgezocht voor het huis, en de administratie maar weer eventjes gedaan. Ook het huis was weer blinkend schoon.

Donderdag: donderdag was mijn laatste werkdag van de week. Ik moest van 9 tot 3 werken en daarna heb ik weer een zware workout gehad in de sportschool.

Vrijdag: mijn weekend begon lekker vroeg, daarom was ik dan ook gaan sporten en had ik boodschappen gedaan. Verder eigenlijk niet zo veel speciaals.

Zaterdag: ik moest oppassen op het dochtertje van een vriendin van mij. Ik had de hele week nog geen tijd gehad om gtst te kijken dus dit heb ik die avond ingehaald. Rond half 1 was ik weer thuis en ben ik lekker naar bed gegaan. Ohja, ook kreeg ik een pakketje binnen, ik had makeup gewonnen via een winactie op Instagram. De review komt nog online!

Zondag: vanaf zaterdag voelde ik me al niet helemaal lekker, ik kreeg ontzettend last van mijn longen en ook zondag was dit niet over. Het werd zelfs erger! Ik kreeg koorts en heb dan ook eigenlijk niks gedaan.

Dit was mijn week! Hoe was jullie week?

Veel liefs,

Janine.

Delen:

3 Reacties

  1. 16 januari 2018 / 11:10

    Leuk om op deze manier een kijkje in jouw leven te krijgen!
    Liefs,
    Yara
    Yara onlangs geplaatst…Food Diary #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge