Hoe was mijn week? | #2

Afgelopen week was ontzettend leuk, er lag een dik pak sneeuw buiten waarbij ik ontzettend veel mooie fotos heb gemaakt en ik had een feestje van mijn opa en oma. Kijk je mee?

Op maandag lag er al een aardig pak sneeuw en daar kwam steeds meer bij. Op maandag ochtend ging ik dan ook lekker lopend boodschappen doen en ben ik een extra rondje gaan lopen door het park vlakbij mijn huis om mooie foto’s te maken. Dit is natuurlijk goed geslaagd. Die middag ben ik samen met een vriend naar een bos geweest om daar te wandelen en nog meer foto’s te maken. Mijn hele telefoon geheugen stond inmiddels vol!

Na het wandelen ben ik samen met een vriend en vriendin de stad in gegaan om een warme chocolademelk met slagroom te drinken, toen we weer thuis kwamen kwamen we tot het geniale idee om een ontzettend grote sneeuwpop te maken en dat is ook goed gelukt!

Dinsdag moest ik werken en dat was nog een hele tocht ernaar toe! Het was spiegelglad op de weg dus ik ben maar gaan lopen, daarna heb ik boodschappen gedaan en ben ik lekker op tijd op bed  gaan liggen.

Woensdag was ik een dagje vrij en ik heb toen de hele dag insta foto’s gemaakt en wat gerommeld in huis. Een lekker relaxed dagje dus.

Donderdag moest ik weer werken, ik had wat hoofdpijn en was ontzettend moe dus na het werk heb ik dan ook niet veel gedaan. Gelukkig was vrijdag mijn hoofdpijn alweer weg en de moeheid ook. Een goede nachtrust met 9 uur slaap kan mij soms ontzettend goed doen! Vrijdag moest ik er weer vroeg uit om te werken, daarna nog wat dingen geregeld samen met mijn vader aangezien ik daar met de kerstdagen gezellig ben.

Zaterdag heb ik ook niet zo heel erg veel gedaan, ik had lekker uitgebreid gedoucht en een maskertje daarna opgedaan. Soms vind ik het heerlijk om even me-time te hebben en daar stond deze dag dan ook in het teken van.

Zondag had ik een ontzettend leuke dag, ik had een feestje van mijn opa en oma. Wij zijn met de famillie uit eten geweeest en hebben glow in the dark midgetgolf gedaan. Dat was vooral ontzettend lachwekkend!

 

Dit was alweer mijn week! hoe was jouw week?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

12 Reacties

 1. 21 december 2017 / 21:13

  Wat drukke week heb je maar zag er gezellig uit.

 2. 20 december 2017 / 20:12

  Drukke week hoor! En goed bezig met die grote sneeuwpop! Wij hadden hier maar een kleintje!

 3. Kim
  20 december 2017 / 18:28

  Veel plezier gehad, was ook genieten met dat dikke pak sneeuw 😀

 4. Amelie
  20 december 2017 / 15:58

  Wat een drukke week! Tof, zo een weekoverzicht!

 5. 19 december 2017 / 01:22

  De fotos zien er super gezellig uit. Doe maar maar 30 graden zon ipv die sneeuw haha. Glowgolf is ook heel tof!

 6. 18 december 2017 / 22:17

  Gold in de dark heb ik gezien hier in de buurt, zelf nog nooit geprobeerd maar wij hebben al even rondgelopen en wij hebben planning voor kinderfeest van mijn zoon volgend jaar. Hopelijk de kids leuk vinden.

 7. 18 december 2017 / 20:52

  Ik had een drukke week vol events en nachtshiften! volgende week wordt gelukkig wat rustiger!

 8. 18 december 2017 / 19:25

  Oh die golf in de dark lijkt me superleuk. Mooie foto’s in de sneeuw

 9. 18 december 2017 / 19:05

  Haha glow in the dark midgetgolf lijkt me echt super grappig! Leuke sneeuwfoto’s heb je gemaakt! Ik hoop dat het nog een keertje gaat sneeuwen, deze keer heb ik helaas geen foto’s kunnen maken 😦

 10. 18 december 2017 / 15:23

  Wauw! Midgetgolf met glow in the dark is wel echt gaaf hoor! Ziet er uit als een leuke week! Zelfs gisteren was het hier spiegel glad, daar ga je dan met goede moet naar je werk haha. Heb de bus uit eindelijk maar gepakt een paar straten verder op.
  gea onlangs geplaatst…#GetItCovered goodiebag unboxingMy Profile

  • Janine
   Auteur
   18 december 2017 / 15:34

   Jaa het was ook echt ontzettend leuk! Haha ja het was echt spekglad maar wel goed dat je bent gegaan en heel bent aangekomen natuurlijk haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge