Hunkemöller x Doutzen | slipdress Lace en slaapmasker

Een tijdje terug deed ik mee aan een winactie op de Instagram pagina van Tatiana/ blog&beauty. Ik heb gewonnen en ik ben er zo blij mee dat ik de slipdress en het slaapmasker graag aan jullie wil laten zien. Kijk je mee?

Ilovelace!Do you? Deze slipdress van Doutzen Kroes is afgewerkt met semi-transparant zwart kant en een satin- look aan de onderkant. Ik houd van sexy lingerie, ik voel mij een stuk zelfverzekerder als ik weet dat ik mooie, comfortabele lingerie onder mijn kleding aan heb. Zo is het ook maar net in de nacht. Ik vind het ook heerlijk om een pyjama aan te hebben, maar deze slipdress is toch wat sexyer.

Slipdress

Zoals je op de foto’s wel kunt zien heeft de slipdress kleine spaghettibandjes die mooi afgewerkt zijn met gouden rondjes. De schouderbandjes zijn verstelbaar wat ook erg fijn is.

De slipdress valt over de billen heen wat ik persoonlijk wel erg fijn vind. Deze Lace slipdress vind ik classy maar toch sexy, ik houd van zwart. Wat betreft lingerie hoeft het van mij niet te gek, laat de lingerie voor je spreken.

De afwerking is echt ontzettend goed gedaan, erg netjes. Op de achterkant, net boven de billen zit weer een gouden embleem wat de slipdress helemaal afmaakt. De rug is bloot, vanaf het embleem loopt het kant naar boven maar word er steeds meer rug getoond. Geen zorgen, ik heb geen foto gemaakt waarbij ik de slipdress helemaal aan heb. Door het kant schijnt het nogal door.

Wel heb ik onderstaande foto gemaakt zodat je kunt zien hoe het kant eruit ziet als je het aan hebt. Zoals je kunt zien gaat op heuphoogte het kant over in Satijn, wat wederom erg mooi is gedaan.  De slipdresss zit heerlijk!

Slaapmasker

Ook zat er bij het pakketje wat ik heb gewonnen een slaapmasker. Ik heb nog nooit eerder een slaapmasker gebruikt maar mooi ziet ie er in ieder geval wel uit!

Wist je dat het slapen met een slaapmasker veel beter is ? Met het masker word het veel donkerder in de slaapkamer waardoor je niet eventueel wakker kunt worden door een telefoon die oplicht, of een ander klein lichtje.

Als dat geen goede reden is om een slaapmasker te gebruiken, weet ik het ook niet meer. Ik word vrij snel wakker van een lichtje dus ik ga zeker vanavond proberen te slapen met het slaapmasker.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit setje heb gewonnen, nogmaal bedankt Tatiana!
Wat vind jij van lingerie/nachtmode?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

5 Reacties

  1. 8 januari 2018 / 09:28

    Wat geweldig dat je dit hebt gewonnen, superleuk setje ook! Ik vind de slipdress echt prachtig, maar ik zou er niet in slapen denk ik. Lijkt me niet zo fijn als je slaapt, dat kant! Een slaapmasker heb ik nog nooit geprobeerd, maar aangezien ik geen verduisterende gordijnen heb is dat misschien wel een goed idee. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge