Ik ga weer studeren!

Het is de afgelopen tijd een beetje stil geweest rondom mijn blog. Ik ben druk geweest met van alles en ik moest van alles doen voor de inschrijving van school. Soms had ik ook even geen zin om artikelen te schrijven, en dat is helemaal niet erg!  Ik denk dat ik nu alles weer een beetje op orde heb en daarom wil ik graag dit goede nieuws met jullie delen. Ik ga namelijk weer studeren!

Het is niet dat ik opeens bedacht om weer naar school te gaan, ik wilde graag een studie doen maar ik wist steeds maar niet hoe en wat. Ik ben daar in het afgelopen half jaar eens goed over na gaan denken en ik weet het eindelijk! In het begin zag ik er wel een beetje tegenop. Ik heb een huis om te betalen, huishouden te doen en hoe doe ik het met het werk in de thuiszorg wat ik nu doe?

Gelukkig heb ik hele lieve mensen om mij heen en was iedereen het met mij eens dat ik weer naar school wil. Ik heb alleen een  VMBO diploma en ik ben niet van plan de rest van mijn leven te werken in de thuiszorg. Ik ben 21 dus nog langer niet te oud om een opleiding te starten. Ik kan nog zo lang werken als dat ik wil, en als ik een baan wil die ik echt graag wil zal ik toch weer naar school toe moeten.

Ik ga dus naar het CIOS. Ik ga Sport,bewegen en voeding op niveau 4 doen.De opleiding duurt 3 jaar maar ik ga proberen om dit in 2 jaar af te ronden. Tijdens de opleiding moet ik stage lopen en natuuurijk de nodige lessen volgen.  Als ik de opleiding heb afgerond kan ik aan de slag als  voedingsdeskundige, leeftstijlcoach en kan ik beweeg en voedings programma’s maken. Ik kan ook gaan werken in een fitness/welnesscentra, zwembaden, gezondheidcentra , scholen en verpleeghuizen.

Inmiddels ben ik aangenomen op de opleiding en heb ik mijn klasgenoten ook al ontmoet. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er ontzettend veel zin in heb.  Mijn ultieme droom is om na de opleiding en eigen bedrijf op te starten om mensen te coachen met gezondheidsklachten, helpen met afvallen of met het fitter worden .

Veel liefs,
Janine.

 

10 Reacties

 1. 17 juli 2018 / 23:35

  Gefeliciteerd met deze stap, is inderdaad een enorme beslissing als je al een huis hebt af te betalen… Maar met de nodige steun en eigen motivatie lukt dit zeker. Veel succes!
  Kool Family onlangs geplaatst…Autovakantie Frankrijk – TipsMy Profile

 2. 16 juli 2018 / 20:43

  Heel leuk dat je het gewoon gaat doen! Als je jong bent zoveel mogelijk kansen aanpakken 🙂 succes!

 3. 16 juli 2018 / 13:14

  Wat leuk dat je een nieuwe opleiding gaat volgen, heel veel plezier en succes!

 4. 16 juli 2018 / 11:03

  Wat ontzettend goed van je! Chapeau! met betere papieren ligt de wereld aan je voeten!

 5. 16 juli 2018 / 10:07

  Wat goed, volg je hart! Dat studeren is zo voorbij en het is ook een supergezellige bijzondere tijd.

 6. 16 juli 2018 / 10:00

  Wat supergaaf dat je dit gaat doen! Lijkt me een hele mooie stap om te maken 🙂
  Stiekem gaat het bij mij ook kriebelen om weer een opleiding te doen haha!

 7. 16 juli 2018 / 09:58

  Super stoer dat je deze uitdaging aangaat, heel veel succes!💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge