Lentekriebels TAG

De lente is in aantocht en ik kan echt niet meer wachten, meer zon en vooral betere temperaturen. In dit artikel kun je bijvoorbeeld lezen over de lentegeur, de grote lenteschoonmaak en mijn favoriete accessoire in de lente. Lees je mee?

Wat is de eerste gedachte die bij je opkomt bij het woord ‘lente’?
zon! Ik heb een hekel aan de winter omdat ik dan depressie gevoeliger ben maar zodra de eerste zonnestralen in de lente op mijn gezicht vallen, ben ik helemaal happy! Ik vind het ook heerlijk dat je zonder een dikke jas naar buiten toe kunt, laat staan de gezelligheid op een terrasje met vriendinnen.

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Natuurlijk naar bloemen!

Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Ik vind paars, turqoise en natuurlijk roze hele mooie kleuren voor in de lente. Natuurlijk draag ik ook deze kleuren in de andere jaargetijden maar als ik denk aan de lente koppel ik deze kleurtjes daar aan vast.

Wat is je favoriete lente bloem  ?
Begrijp mij niet verkeerd,  maar ik heb het niet zo op bloemen. Ik heb hooikoorts, wat niet erg fijn is in de lente waarbij alle bloemen mooi weer beginnen te bloeien. Als ik echt zou moeten kiezen zou ik voor een narcis gaan.

Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
De laatste tijd heb ik de trends niet echt gevolgd, ik had teveel andere dingen aan mijn hoofd dus ik zal mij daarin nog moeten verdiepen. Qua make-up ga ik eigenlijk nooit echt mee met de trends, in de zomer als  zowel winter draag ik felle  lipstick kleuren. Als je er goed bij voelt, waarom niet? Op fashion gebied ga je automatisch een beetje mee met de trends aangezien je koopt in de winkels die de laatste trends volgen. Al denk je dat je het niet doet, alsnog ben je trendbewust bezig haha.

Lentekriebels tag | Janiinemma.nl

Wat is je favoriete lenteparfum?
Over het algemeen draag ik in de lente vaak een lichtere parfum dan bijvoorbeeld in de winter. Ik heb geen favoriete parfum die ik elk jaar koop, elk jaar verschilt het een beetje wat ik lekker vind ruiken maar over het algemeen is het:  Aarbei, framboos, musk en sandelhout.

Houd je een lente schoonmaak?
Eigenlijk niet, elke paar weken gooi ik een grote schoonmaakbeurt door het huis heen maar toch vind ik dit leuker om te doen in de lente. De ramen lekker open zonder dat je tenen er vanaf vriezen  en dan de heerlijk frisse geur die er binnenkomt. Ik houd ervan!

Wat is je favoriete accessoire in de lente?
In de lente vind ik het erg leuk om armbanden te dragen, dit jaar ga ik voor rose-goud.

Heb je nog leuke plannen tijdens de vrije dagen?
Dit jaar wil ik graag een aantal festivals bezoeken maar de meesten zullen toch in de zomer vallen, daarnaast vooral lekker genieten van het (hopelijk) mooie weer en als ik een keer een dagje uit ga kun je dat terug lezen op mijn blog.

Omschrijf je favoriete lente outfit?
Ik heb er eigenlijk twee, een leuk zomerjurkje met simpele slippers of open schoentje of een kort broekje met een body afgemaakt met een sneaker of open schoen.

 

Dit was alweer de Lentekriebels TAG! Deze is natuurlijk vrij om over te nemen, heb jij nog leuke plannen de komende tijd? En wat is jouw favoriete lente outfit? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Veel liefs,
Janine.

4 Reacties

 1. 14 maart 2017 / 21:04

  Helemaal leuk om te lezen! Ik denk dat ik deze tag maar eens overneem 🙂 Vind de vragen wel leuk!
  sammie onlangs geplaatst…Vraag maar raak!My Profile

 2. 13 maart 2017 / 11:05

  Leuke tag om te lezen!
  Heerlijk het zonnetje weer, kan er ook echt van genieten!
  Ik herken ook wel dat ik pas echt weer lekker ga schoonmaken met de ramen open. Altijd zo fijn de eerste zonnestralen weer in huis!
  Liefs, Nathalie
  Nathalie onlangs geplaatst…#6 geluksmomenten!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge