Leuke badmode voor de zomer

De tijd vliegt! Het is al officieel lente en dat betekent dat de betere temperaturen er aan zittten te komen want voor je het weet is het zomer! Ik ging op zoek naar leuke badmode voor de zomer, want je kan er niet vroeg genoeg bij zijn! Eerder ging ik altijd zodra het al lekker warm was op zoek naar leuke bikini’s maar eigenlijk is er dan al niet veel leuks meer te vinden. Om dat te voorkomen wil ik er dit jaar eens vroeg bij zijn! Wat zijn mijn favorieten van de badmode collectie van LASCANA?

1. Beugelbikini $54,99 | 2. Badpak $79.00| 3. Beugelbikini $49,99
4. Bustierbikini $74,00| Push-up bikini $65,99

Lascana verkoopt bikini’s, maar ook badpakken en lingerie. Als ik moet kiezen tussen een bikini of een badpak? Dan ga ik toch voor een bikini, maar tegenwoordig hebben ze ook ontzettend leuke badpakken zoals deze hierboven. Vroeger vond ik badpakken alleen maar iets voor moeders of oudere mensen maar er zijn er nu hele leuke te verkrijgen op de markt. Zoals je kunt zien kies ik vaak voor een niet te opvallende kleur. Maar ook met een kleur bikini of badpak kan je mij wel blij maken! Een witte bikini vind ik vooral erg mooi staan als je ontzettend bruin bent.

Niet iedereen denkt nog aan het badseizoen, en dat kan ik je niet kwalijk nemen aangezien het in de nachten nog rond het vriespunt is maar van bikinis en badpakkken krijg je toch spontaan zin in de zomer? Ik zie mijzelf al helemaal zitten deze zomer in een mooie bikini aan het zwembad. Welke is jouwn favoriet?

Heb je liever een bikini of een badpak?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

15 Reacties

 1. 29 maart 2018 / 06:23

  Heerlijk al die badmode weer! Ik kan niet wachten om weer lekker in de zon te kunnen liggen

 2. 28 maart 2018 / 20:51

  Mooie bikini’s! Ik moet ook maar weer eens op jacht naar zwemkleding.

 3. 28 maart 2018 / 20:19

  Leuk artikel!
  Leuke bikini’s.
  De tijd vliegt inderdaad. Tijd om weer aan die summerbody te werken!

 4. Lipstickencupcakes
  28 maart 2018 / 14:14

  Oeej jet streepjesbadpak vind ik wel erg leuk!

 5. 28 maart 2018 / 12:40

  Ik heb het liefst een tankini denk ik. Daarmee kan ik namelijk nog wel makkelijk even naar de wc!

 6. 28 maart 2018 / 10:40

  De bustier bikini ziet er echt geweldig uit, vind het alleen een beetje prijzig.

 7. 28 maart 2018 / 10:04

  Ik ben altijd van de bikinis geweest, maar moet zeggen dat ik de badpakken ook steeds leuker ga vinden. Gelukkig maar, want ik ben zwanger en ik denk dat ik volgend jaar zomer maar een mooi badpak ga aanschaffen om het buikje te verhullen 🙂

 8. 28 maart 2018 / 09:24

  Hier altijd een bikini en als ik dit zie, dan krijg ik wel zin in de zomer hoor! Ik vind nummer 3 de beugel bikini erg leuk!

 9. 28 maart 2018 / 09:02

  Wat een juwweltjes! Ik hd nog nooit gehoord van Lascana, maar ga er zeker eens naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge