Leuke badmode voor de zomer

De tijd vliegt! Het is al officieel lente en dat betekent dat de betere temperaturen er aan zittten te komen want voor je het weet is het zomer! Ik ging op zoek naar leuke badmode voor de zomer, want je kan er niet vroeg genoeg bij zijn! Eerder ging ik altijd zodra het al lekker warm was op zoek naar leuke bikini’s maar eigenlijk is er dan al niet veel leuks meer te vinden. Om dat te voorkomen wil ik er dit jaar eens vroeg bij zijn! Wat zijn mijn favorieten van de badmode collectie van LASCANA?

1. Beugelbikini $54,99 | 2. Badpak $79.00| 3. Beugelbikini $49,99
4. Bustierbikini $74,00| Push-up bikini $65,99

Lascana verkoopt bikini’s, maar ook badpakken en lingerie. Als ik moet kiezen tussen een bikini of een badpak? Dan ga ik toch voor een bikini, maar tegenwoordig hebben ze ook ontzettend leuke badpakken zoals deze hierboven. Vroeger vond ik badpakken alleen maar iets voor moeders of oudere mensen maar er zijn er nu hele leuke te verkrijgen op de markt. Zoals je kunt zien kies ik vaak voor een niet te opvallende kleur. Maar ook met een kleur bikini of badpak kan je mij wel blij maken! Een witte bikini vind ik vooral erg mooi staan als je ontzettend bruin bent.

Niet iedereen denkt nog aan het badseizoen, en dat kan ik je niet kwalijk nemen aangezien het in de nachten nog rond het vriespunt is maar van bikinis en badpakkken krijg je toch spontaan zin in de zomer? Ik zie mijzelf al helemaal zitten deze zomer in een mooie bikini aan het zwembad. Welke is jouwn favoriet?

Heb je liever een bikini of een badpak?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

15 Reacties

 1. 29 maart 2018 / 18:29

  Ik vind vooral de eerste bikini heel mooi 🙂

 2. 29 maart 2018 / 12:32

  Ik ga voor een badpak maar dat heeft vooral te maken met het feit dat ik mijn niet op mijn gemak voel als ik een bikini draag, te verhullend zeg maar.

 3. 29 maart 2018 / 06:56

  Ik heb zelf niet zo’n toegankelijk figuur plus ik draag graag lange bikinitops omdat ik ook een zonneallergie heb die op mijn buik, handen en voeten het ergst is! 🙂 Mocht ik naar niks moeten kijken, zou die eerste donker blauwe mij het meest aanspreken! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Still alive and kickin’!My Profile

 4. 29 maart 2018 / 06:25

  Oh, die eerste vin dik wel tof!
  En inderdaad, wie denkt bij deze temperaturen aan bikini’s. Brrrr
  Maar als het eenmaal zover is, is er weer niks leuks te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge