MayBeauty The Incredible Face Mask | Beauty

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

Toen ik een tijdje terug een heel leuk mailtje kreeg over de The Incredible Face Mask van Maybeauty, werd ik meteen ontzettend enthousiast! Het masker belooft mee-eters , dode huidcellen en talg te verwijderen en acne te voorkomen. Ik heb af en toe last van onzuiverheden dus ik kon niet wachten deze te testen. Heb jij wel eens last van puistjes?

De maskers van Maybeauty.nl zijn dermatologisch getest, wat dus betekent dat het niet op dieren is gebruikt. Ook zou irritatie onwaarschijnlijk zijn. Je hebt wel kans dat je huid na het afhalen van het masker deze wat rood kleurt, maar dit trekt na ongeveer 30 minuten weer weg.

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

Het maskertje zit verpakt in een sachet van 10ML, wat voldoende is voor je hele gezicht. Ik vind een sachet altijd veel fijner werken dan een tube. Het is veel hygiënischer en het is erg makkelijk mee te nemen tijdens een logeerpartijtje of mee op reis. Ik wist dat de maskers zwart waren, maar als je deze nog nooit eerder hebt gezien of gebruikt kun je een beetje schrikken.

De structuur is erg stroperig maar het ruikt echt fantastisch! Weer een pluspunt, aangezien de kans groot is dat je het gebied rondom je neus ook meeneemt met het masker. Ook heeft het masker een  fijne geur . Ik breng erg vaak een masker aan met mijn vingers, wat altijd een ontzettende kliederboel is! Bij Maybeauty 0ntvang je bij aankoop een gratis kwastje waarmee je heel erg handig het masker aan kunt brengen op je gezicht.

Hoe gebruik en werkt het masker?

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

De incredible Face mask zorgt ervoor dat talg niet vast gaat zitten in de poriën ( mee-eters) of zorgt ervoor dat deze verwijderd worden. Ook verwijderd dit masker tegelijkertijd dode huidcellen en helpt het acne te voorkomen. Mocht je nou al acne hebben of andere verwondingen aan de huid, gebruik het masker dan niet! Deze kan dan alleen nog maar voor meer schade zorgen. Na gebruik zorgt het masker voor een gladde en schone huid.

Voor en na

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

Deze foto is voordat ik het masker heb aangebracht, mijn huid is momenteel niet op haar best. Ik heb namelijk best veel onzuiverheden zoals het puistje op mijn kin. Daarnaast wat je niet goed ziet op de foto heb ik ook last van mee-eters op de neus. Ik verwacht van dit masker dat deze mee-eters weg zijn en dat mijn puistje minder zichtbaar is.

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

Voordat ik het masker aanbreng was ik eerst mijn gezicht en spoel ik deze af met warm/lauw water. Dit zorgt er namelijk voor dat de poriën open gaan staan en dat het masker dieper in de huid dringt. Na het reinigen breek ik het sachet open en giet ik de inhoud in een bakje, dit zodat het makkelijker aanbrengen is met het kwastje. Je kan zelf goed uitmaken waar je het masker aanbrengt, als je alleen op de welbekende T-zone aanbrengt ( kin, neus en voorhoofd) of dat je je hele gezicht insmeert.

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

Het masker kun je zo dik of dun aanbrengen zoals je zelf wilt, maar mijn ervaring is om het niet te dun aan te brengen want je moet het masker ten slotte vervolgens weer van je huid kunnen trekken! Ik heb er voor gekozen om vooral de T-zone wat dikker in te smeren met het masker en voor de wangen een dun laagje. De hoeveelheid die je in het sachet krijgt, is ruim voldoende voor je gehele gezicht. Het kwastje zorgt ervoor dat het knoeien een stuk minder is, maar alsnog moet je uitkijken dat de stroperige substantie niet op je kleding komt!

Nadat ik het masker heb aangebracht laat ik deze drogen. Ik merk wel dat de stroperige structuur van het masker een ontzettend pluspunt is, dit omdat het masker perfect op zijn plek blijft zitten.

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

Bij het afhalen van het masker moet je op een paar kleine dingetjes letten. Verwijder het masker niet te snel, dit om te voorkomen dat het masker niet vergeet alle mee-eters mee te trekken en ook moet je er rekening mee houden dat het afhalen erg gevoelig kan zijn. Ik merkte het vooral op mijn wangen, waar ik wat donshaartjes heb zitten.

Iedereen heeft onzichtbare haartjes (donshaartjes) op het gezicht zitten en deze trek je bij het afhalen van het masker eruit. Neem dus gerust de tijd om het masker te verwijderen.

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

Conclusie

oké , het kan er misschien niet helemaal lekker uitzien . Als je goed kijkt kun je de mee-eters zien die bij het weghalen zijn verwijderd van mijn gezicht. Ik zie de mee-eters vooral zitten rondom het gebied van mijn neus en kin en dat is ook precies waar ik ze had zitten. Nadat ik het masker heb verwijderd voelt mijn huid echt ontzettend zacht aan omdat de dode huidcellen verwijderd zijn. Ook zijn de mee-eters van mijn gezicht verdwenen.

Ik ben dus echt heel erg tevreden over The Incredible Face mask van Maybeauty. Het masker voldoet aan mijn verwachtingen en verwijdert alle mee-eters en zorgt voor een mooie gladde en bovenal schone huid.

Maybeauty The incredible face mask | Janiinemma.nl

Wil jij nou ook The incredible mask van Maybeauty uitproberen?

Dan heb ik goed nieuws, ik mag namelijk van Maybeauty 30% korting weggeven voor mijn lezers. Klik op de volgende link om het masker te bestellen met de kortingscode:https://maybeauty.nl/janiine. Let wel op dat de kortingscode voor een bepaalde tijd geldig is.

Wat vind jij van dit masker? Kende je het Maybeauty al? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

Veel liefs,
Janine.

15 Reacties

 1. 21 november 2016 / 22:52

  Deze lijkt heel erg op een maskertje dat ik een tijd geleden probeerde. Die werkte echter totaal niet (behalve dat alle haartjes uit mn gezicht waren verdwenen na het eraf halen, haha. Deze ziet er wel beter uit! En handig dat kwastje 🙂

 2. 21 november 2016 / 17:29

  Ik kon de maskertjes al maar ik heb ze nooit geprobeerd. T lijkt me wel een fijn masker.

 3. 21 november 2016 / 14:04

  Ik heb een gevoelige huid dus zou hem niet over mijn hele gezicht durven aanbrengen

 4. 21 november 2016 / 12:53

  Lijkt me een heerlijk masker! Die zou ik ook wel willen hihi! Goede review!
  Charel onlangs geplaatst…I wish… tagMy Profile

 5. 21 november 2016 / 12:44

  Ik schrok me kapot want ik had niet door dat het zwart was haha. Mijn huid is mega gevoelig dus ik zou dit persoonlijk niet aandurven. Misschien alleen als soort neusstrip? Wel fijn dat het jou bevalt!
  Claire onlangs geplaatst…Recept: vegan pannenkoekenMy Profile

  • Janine
   Auteur
   21 november 2016 / 12:46

   haha dat had ik ook de eerst keer dat ik zo’n masker gebruikte hoor. Je kan ze inderdaad ook erg goed gebruiken alleen voor de neus en als dat ook te gevoelig is kan je beter deze maskertjes niet gebruiken haha. Want ook op de neus is het erg gevoelig om het er af te trekken.

  • Janine
   Auteur
   21 november 2016 / 12:44

   Je kunt ze ook heel erg goed gebruiken voor alleen op je neus! Daarom zijn ze zo fijn hihi.

 6. 21 november 2016 / 09:45

  Ik heb net zo’n peel-off masker gebruikt van de Big Bazar, daar heb ik niet zo’n goede ervaring mee maar dit klinkt beter. Toch moet mijn huid nog even herstellen, dus voor mij even geen peel-off maskers meer..
  Sija onlangs geplaatst…Review || Sence beauty charcoal peel-off maskerMy Profile

  • Janine
   Auteur
   21 november 2016 / 12:41

   Erg jammer dat je die ervaring hebt, want deze zijn echt heel erg fijn! je kunt misschien een voedend masker gebruiken ? en dan geen peel off of een goed de hele dag crème smeren zodat je huid goed gehyrdrateerd blijft zodat je huid sneller hersteld? x

  • Janine
   Auteur
   21 november 2016 / 10:09

   Je kunt het testpakket kopen met 5 maskers + kwast voor 25 euro of 8 maskers voor 25 euro zonder een kwast! Je kunt de prijzen etc zien op de website van Maybeauty X

  • Janine
   Auteur
   21 november 2016 / 12:42

   Dankjewell! ik kan ze je zeker aanraden want mijn huid voelt nu de volgende dag echt super zacht aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge