Mijn Blog Bestaat een HALFJAAR! | Wishlist

wp-image-783925650jpg.jpg

Verjaardag. Het is vandaag 25 juli en dat betekent dat vandaag precies een halfjaar geleden mijn eerste blogpost online kwam op Janiinemma.nl. Voor dit blog had ik een andere en inmiddels blog ik nu intotaal alweer een jaar! Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om een eigen blog te beginnen. Vandaag blikken we even terug op een halfjaar Janiinemma.nl. Lees je mee?

Ik lees al heel wat jaartjes allerlei blogs en ik begon steeds meer interesse te krijgen, want hoe werkt bloggen nou precies? Google was op dat moment mijn grootste vriend en toen ik alles had uitgezocht was ik zo enthouasiast, dus waarom zou ik niet zelf een blog beginnen? Dit was een jaar geleden.  Ik begon met bloggen op Janinemma.nl, ik koos ervoor om meteen een eigen domein aan te maken, of het bloggen mij nou beviel of niet. Ik wou geen blog met wordpress.com ertussen in. Ik wou meteen goed beginnen en dat deed ik.

Vorig jaar vakantie heb ik de hele week in Limburg alleen maar foto’s gemaakt en artikelen getypt, want ja op een blog hoort wel content te staan natuurlijk. Gelukkig had mijn vriend hier geen problemen mee en moedigde hij het alleen maar aan. Altijd fijn natuurlijk, In Januari van dit jaar kwam ik erachter dat ik mijn hosting niet had betaald en dat daarom mijn blog Janinemma.nl opgeheven was. Hartstikke balen natuurlijk, wat moest ik nu? Mijn vriend moedigde mij aan om gewoon een nieuw blog te beginnen en waarom niet?

En hier zijn we dan, een halfjaar verder. Er is ontzettend veel veranderd, Eerst  plaatste ik alleen artikelen als ik  hier zin in had en zo niet? dan kwam er niks online. Totdat ik mijn blog begon te zien als een uitlaatklep, mensen probeer te informeren over hoe het is om te leven met een depressie, een angststoornis en PDD Nos. Ik loop tegen best wel wat dingen aan en deze durf ik met jullie te delen. Een aantal jaar  geleden hoefde je mij niet te vertellen dat ik mijn persoonlijke leven online zou gooien, ik werd gepest en ik was erg gesloten. Maar door middel van therapie heb ik geleerd dat mijn gevoelens en emoties niet iets zijn waarvoor ik mij moet schamen.

Dat de mensen die mij mijn leven zuur maakten, juist een probleem hadden met zichzelf en niet met mij. Ik verdien een plekje in deze online wereld en dat mag best gezegd worden. Natuurlijk heb ik nog heel wat om te leren, zo ben ik bijvoorbeeld niet helemaal tevreden over de foto’s die ik maak.
Ook heeft mijn blog mij door hele zware periodes geholpen, toen ik niet goed in mijn fel zat en weer tegen een depressie aanzat was mijn blog het enige wat mij door liet gaan en mij tegenhield om niet de hele dag in bed te liggen. Door mijn blog rolde ik midden op de dag toch mijn bed uit, ik vond het altijd leuk om mijn mening te geven over producten maar ook om mijn verhaal kwijt te kunnen.

Na verloop van tijd werd mijn blog mijn uitlaatklep, en een plek waar ik over mijn grote passie kan schrijven ; Beauty. Door mijn blog ben ik er achtergekomen wat ik nu wil in de toekomst, wat voor studie ik wilde en hoe ik de toekomst voor me zou zien. Ik zie mijzelf dit jaar mijn basiscursus Schoonheidsspecialiste halen, daarna het branchediploma en uiteindelijk is mijn doel om een eigen schoonheidssalon te beginnen. En dat allemaal door mijn blog!

Tot nu toe gaat het erg goed met mijn blog en ben ik ook nog niet van plan mee te stoppen. Het enige waar ik soms van baal, is dat ik niet altijd veel  comments krijg op een artikel, dit laat toch een blijk van waardering zien en dat mensen je artikelen lezen. Maar aan de andere kant, hoor ik van veel mensen dat ze mijn blog wel lezen en dat zie ik ook terug  aan de statistieken. Maar vooral dat ik het bloggen voor mijzelf doe, omdat het mijn passie is en ik het erg leuk vind om te doen.

Komende week zal er een winactie online komen ter ere van mijn halfjarig bestaan van mijn blog, maar misschien komen er ook wel meerdere winactie’s. Houd vooral mijn blog in de gaten! ik ben iedereen enorm dankbaar, die mijn artikelen lezen en mij eventueel tips geven met hoe ik  het anders kan doen of mij complimenten geven.

veel liefs,
Janine.

Delen:

6 Reacties

  • janine4531
   26 juli 2016 / 16:31

   Dankjewelll! Xx

  • janine4531
   26 juli 2016 / 16:31

   Dankjewell! Ja klopt hihi, ben er erg blij mee .

 1. 25 juli 2016 / 11:32

  Wat een mooie mijlpaal! En super dat je blog je zo door moeilijke periodes heen helpt. Ik lees je blog met veel plezier. Op naar het eerste volle jaar!
  Astrid onlangs geplaatst…Save or Kill tagMy Profile

  • janine4531
   25 juli 2016 / 14:56

   Awh dankjewell! Altijd leuk om te horen hihi, op naar het eerst volle jaar en de jaren daarna. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge