Mijn doom interieur | Wooninspiratie

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

Pinterest staat er vol mee: Interieur inspiratie. Ik speur regelmatig even rond en door middel van prachtige foto’s laat ik jullie vandaag mijn droom interieur zien.  Tuurlijk kan het nog wat veranderen maar de kleuren blijven wel hetzelfde. Lees je met mij mee? Op dit moment woon ik in een vrij grote bovenwoning, met drie slaapkamers waarvan 1 een werkkamer is. Over 2 jaar worden de woningen waar ik dus ook in woon gesloopt en komen er eengezinswoningen op te staan. Uiteraard is het mijn droom om weer terug in de straat te komen en daar werk ik nu keihard aan. Maar tot die tijd kan ik lekker rond sneupen op Pinterest voor inspiratie in huis.

Woonkamer

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

De woonkamer wil ik ontzettend gezellig en warm houden maar wel met voornamelijk wit en grijze kleuren. De vloer heb ik het liefst ook lekker licht, het huis kun je namelijk leuk aankleden met acccessoires in verschillende kleuren. De vloer op de tweede foto vind ik wat te donker maar de voortafel vind ik wel weer ontzettend leuk.

Zoals je kunt zien zijn de ‘neutrale’  kleuren veel aanwezig maar dit hoeft niet te betekenen dat het saai of te wit word.

Eetkamer/eettafel

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik houd ontzettend van hout  in het interieur, het heeft iets warms maar ook lekker opzichtig. De kleur in de eetkamer word waarschijnlijk gewoon wit, tenzij het echt een aparte kamer word in het huis. Hier ben ik nog niet over uit, maar er is nog genoeg tijd om daar over na te denken.

Bijkeuken

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

In de bijkeuken komen de wasmachine en droger te staan (als die er is), maar dan zou ik het leuk vinden om zoiets als bovenstaand te hebben. Geen losse wasmanden door het hele huis, maar lekker opgeborgen met een handig systeem. Zo heb je een wasmand voor kleur, wit en wollen was.

Badkamer

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

Hoe tof zou het zijn om zo’n badkamer te hebben? Genoeg opbergruimte voor mijn make-up en anders heb ik mijn handige opbergkastjes van de Ikea nog.

Overig

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

Zo’n kast als hierboven heb ik al, deze zou ik dan ook erg graag mee willen nemen. Voordeel is dat het hout weinig stof pakt en dus makkelijk schooon te houden. Maar het allerbelangrijkste is wel dat het ontzettend leuk staat! Iloveit.

mijn drooom interieur | Janiinemma.nl

Ook accessoires zijn belangrijk! deze vind ik echt ontzettend leuk en kunnen daarom niet ontbreken in mijn droom interieur.

Uiteraard is dit niet een heel huis, want hoe zit het met de slaapkamer? De keuken? Ik heb natuurlijk nog geen idee hoe het huis er uit gaat zien en of ik uberhaupt wel terug mag komen in de nieuwe woningen. Dromen mag natuurlijk, maar dit is ongeveer hoe mijn droom interieur er ongeveer uitziet.

Hoe ziet jouwn droom interieur eruit? 

Veel liefs,
Janine.

 

4 Reacties

  1. 3 mei 2017 / 18:35

    Wat een fijn en rustig interieur zo, heel leuke inspiratie! Zelf ben ik ook echt van dat hout: vooral in de keuken en badkamer!

  2. 3 mei 2017 / 07:27

    Oh wow die houten kasten zijn ook erg mooi. Leuker dan wit ofzo. <3 Mijn droom interieur is modern/strak maar toch warm en knus. Ik dacht altijd dat die twee niet samengingen, maar in ons nieuwbouwhuis is het ons toch gelukt om te combineren. I love it! <3
    Eveline Fleur onlangs geplaatst…Win een Essie nagellak naar keuze!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge