Photo Diary | Hoe was mijn week? #1

Photo Diary | Hoe was mijn week? #1

Het lijkt mij wel leuk om vanaf nu elke week een soort dagboek te maken, dit zodat je kan zien wat ik de week ervoor heb gedaan. De weken vliegen ontzettend snel voorbij en ik heb dan ook veel leuks gedaan vorige week. Kijk je mee?

Dinsdag.

Vorige week dinsdagochtend moest ik eerst werken, daarna heb ik wat boodschappen gehaald. Einde van de middag kwam mijn beste vriendin Kyara gezellig langs omdat we elkaar al een beste tijd niet hadden gezien. Zo jammer als vriendinnen zo ver weg wonen. Het was ontzettend gezellig en we zijn lekker uit eten geweest bij Zus &zo. Dat is een kleine brasserie bij mij in de stad. We hebben echt heerlijk gegeten.

Woensdag.

Woensdag had ik lekker een dagje vrij en dan ben ik ook lekker gaan sporten. Afgelopen week heb ik lang niet zo veel gesport dan dat ik normaal doe, hopelijk kan ik daar deze week weer verandering in brengen. In de avond had ik lekker de open haard aan en ondertussen zat ik lekker op de bank met een maskertje op, onder een dekentje serie te kijken. Van zulke Me-momenten kan ik enorm genieten.

Mijn week in fotos| Janiinemma.nl

Donderdag.

Donderdag zou ik eerst ook gaan sporten samen met Renske en Sivie, maar ik kwam er te laat achter dat ik de stad nog in moest om Bepathen te halen en wat kleine boodschappen te doen. Daarna zijn wij wel gezamelijk naar Luttelgeest gereden om daar onze tattoo’s te laten zetten. Het uitgebreide artikel over mijn tattoo en de betekenis hiervan kun je hier vinden. Rond half 12 was ik weer thuis en was het tijd om op bed te gaan want vrijdag moest ik weer werken.

Zaterdag.

Zaterdag heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan behalve lekker gekookt en op het laatste moment besloten Esther en ik om naar de horror night in de bioscoop te gaan. Om 11 uur zagen wij de film Jigsaw en na deze film keken wij nog The Autopsie Of Jane Doe. Het was ontzettend gezellig en er zaten zeker goede schrik momenten in de tweede film. Rond 3 uur waren wij weer thuis, toen hebben wij nog een drankje gedaan en rond 3 uur ben ik weer op bed gegaan. Dit omdat natuurlijk de eerste keer om 3 uur de klok een uur terug ging naar de wintertijd.

Dit was zo’n beetje mijn week, ontzettend leuk en gezellig en helemaal opgeladen voor de volgende. Hoe was jouw week?

Veel liefs,
Janine.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 Reacties

  1. 1 november 2017 / 09:36

    Ziet eruit als een leuke week! Ik zou echt niet voor mijn plezier naar enge films kijken, hahah! En wat ziet dat eten er lekker uit:)

    Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…10 feitjes over mijMy Profile