Mooiste plekjes in mijn huis | Interieur

mooiste plekjes in huis | Janiinemma.nl

Een hele terug stond er al een mini- house tour online, inmiddels is er ontzettend veel veranderd in mijn huis. Er zijn ontzettend leuke en toffe plekjes ontstaan waar ik echt gek op ben. Ik vind ze zo leuk dat ik ze graag aan jullie wil laten zien. Kijk je mee? 

Vaak zijn het de kleine dingen die het ‘m doen, zegt iedereen altijd. En laat ik dat nou ook vinden op het gebied van interieur. Je kunt meubels plaatsen in een huis maar daar word het nog geen thuis van. Met kleine of iets grotere frutseltjes kun je een huis ontzettend gezellig maken,  en ik hou d’r van!

Kast van aardappel kistjes.

Op bovenstaande foto zie je een kast gemaakt van aardappel kistjes, deze heb ik gekregen van mijn vader. Ik zag zoiets voorbij komen op facebook en ik was er meteen verliefd op! Het staat erg stoer maar ook van deze stijl hou ik. Zoals je kunt zien heb ik niet elk vak gevuld met spullen, dit vind ik persoonlijk te druk worden. Al met al is het echt een grote aanwinst in mijn interieur en ben ik er elke dag nog ontzettend blij meee.

Plankjes boven de bank

moooiste plekken in huis | Janiinemma.nl

Deze twee plankjes hangen bij mij boven de bank, eerst wist ik maar niet wat ik er mee aan moest maar inmiddels zijn ze goed gevuld maar niet te druk. In de pot met ‘ live your dream’ zitten allerlei soorten afgebrokkelde kaarsen, ik kreeg dit als tip van een vriendin en ik vind het leuk staan ook nog! Daarnaast een poster met een olifant, dit omdat het mijn lievelingsdier is. De rest is gewoon opgevuld met een aantal leuke dingen.

mooiste plekken in huis | Janiinemma.nl

Schuin tegenover de bank zie je dit hoekje. Nadat mijn Pake is overleden afgelopen December mocht ik deze haard hebben die werkt op bio-ethonol. Ik heb deze vrij veel aan en aangezien de koudere maanden er weer aan komen zal dit nog vaker gebeuren. Ik vind het zo gezellig en hij geeft ook warmte af. Daarnaast vind ik het ook gezellig om kaarsjes aan te hebben in de avond dus deze kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in mijn interieur.

Houten kastje.

mooie plekken in huis | Janiinemma.nl

Deze houten kast staat in mijn slaapkamer en heeft mijn vader zelf gemaakt. Zoals je misschien wel merkt vind ik iets met hout altijd leuk, haha. Het schilderij heb ik van mijn moeder gekregen en in de kaarsjes zit een lampje die je aan kunt doen, daarnaast zijn de kleine snowboots mijn eerste van toen ik klein was. Ik vind ze zo schattig dat ik ze een plekje heb gegeven.

Kast.

mooiste plekken in huis | Janiinemma.nl

In mijn slaapkamer heb ik twee grote inbouw kasten waar ik mijn kleding in kwijt kan, maar dit werd zo onoverzichtelijk en toen vroeg mijn vader of ik zijn oude ‘kledingkast’ wel wilde hebben. Maar natuurlijk! Ik vind het echt ontzettend leuk staan en het vult het huis ook weer een beetje haha .

En dit zijn mijn mooiste plekjes in huis waar ik ontzettend blij mee ben. Het maakt mijn huis een thuis en daar kan ik echt van genieten. Heb je zelf ook mooie plekjes in huis ?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

6 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 19:36

  Oh die kast van al die kistjes ziet er super leuk uit! Heel gezellig!

 2. 9 oktober 2017 / 08:07

  Leuke plekjes! Wat een prachtige kast heeft je vader gemaakt! šŸ™‚ Liefs, Sija

  • Janine
   Auteur
   9 oktober 2017 / 14:05

   Dankjewel! Ik ben er ook echt ontzettend blij mee. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge