De 22 levensvragen TAG | Personal

de 22 levensvragen tag |Janiinemma.nl

Vandaag vul ik de 22 levensvragen tag in, deze TAG bevat 22 (duh) vragen waarin je me weer een beetje beter leert kennen. Want wat is een leuk random feitje over mijzelf? Welk liedje heb ik voor het laatst geluisterd en waar kan ik mij enorm aan ergeren? Op deze en nog meer vragen geef ik antwoord. Lees je met mij mee?

De vragen & antwoorden:

Je gaat naar een kroeg/café, wat bestel je ?
Dan ga ik voor een cola, ik drink namelijk geen alcohol en ik vermaak me daardoor prima met een colaatje. De mensen die de volgende ochtend in de kreukels liggen door een kater, hebben zichzelf er vaak mee terwijl ik nergens last van heb haha.

Welk woord gebruik je echt te vaak?
Hmm, ik gebruik volgens mij niet echt een woord vaak maar als ik dan moet kiezen is het: oh echt? haha

Wat is je favoriete film?
Ik heb niet maar één film die ik echt heel erg leuk vind, dit zijn er namelijk meerdere maar een favoriete? Dan neig ik toch naar de film The impossible of Pearl Harbor.

Naar wie was je laatste appje?
Dat was naar een vriendin van mij over een tattoo die ze gezet heeft.

Wat was je eerste e-mailadres?
Ik geloof dat het prinsesje1mulderx@live.nl was, haha zo dom achteraf.

de 22 levensvragen tag |Janiinemma.nl

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?
Dat is Rockabye van Clean Bandit, Sean Paul en Anne-Marie.

Wat is je quilty pleasure op het gebied van televisie?
Dan moet je echt denken aan programma’s als :Oh Oh Oh daar gaan we weer, Lekker slim, Say Yes To The Dress, GTST. En ik kan zo nog wel eventjes doorgaan.

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Hmpf, Ik kan me aan ontzettend veel dingen ergeren : Als iemand mij verkeerd begrijpt, als iemand negeert wat ik te zeggen heb maar ook kleine dingetjes kan ik me ontzettend aan ergeren: een dekbed wat niet strak en goed licht, een klein stukje van de vloer dat vies is en als het huis niet is opgeruimd als er visite langskomt. GRRR

Wat is je meest awkward moment ooit?
Dat is toch wel toen ik in Amsterdam liep, wij kwamen namelijk Patricia Paay tegen en ik wou met haar op de foto maar heel stom zeg ik een andere naam tegen haar waarop ze me een beetje met een raar gezicht aankeek en vervolgens begon te lachen. Oeps, ik kon wel door de grond zakken!

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Weer een moeilijke, dan zal ik moeten  kiezen tussen mijn verjaardag, kerstmis en oudjaarsdag. Ik ga toch maar voor eerste kerstdag, ik vind het altijd zo gezellig om met vrienden en familie lekker te eten en allerlei leuke dingen te doen! Van mij mag het elke dag wel kerst zijn.

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Ik heb mijn homescreen een beetje aangepast met de app Cocoppa, met deze app kun je de icoontjes van bijvoorbeeld : WhatsApp, Facebook en Instagram helemaal veranderen naar je eigen smaak. Ik heb de apps die ik het meest gebruik hierop geplaatst en voor de rest is het niet erg veel bijzonders haha.

de 22 levensvragen tag |Janiinemma.nl

 

Wat is je favoriete emoji?
Dat is het roze hartje die je onder andere op WhatsApp kunt gebruiken. Ik gebruik deze meerdere keren per dag en ik blijf hem leuk vinden.

Katten of honden?
hmm, wij hebben altijd honden gehad toen ik nog thuis woonde maar ik heb nu al een paar jaar een kat en nu sinds een paar maanden een jonge kitten. Ik moet zeggen dat elk soort dier wel wat heeft. Ik kan dus niet zo goed kiezen haha

Koffie of thee?
Ik drink helemaal geen koffie, ik houd er echt totaal niet van. Je komt dus uit op een lekker kopje thee.

Serie of film?
Dan kies ik voor een serie, ik vind het namelijk erg leuk om personages beter te leren kennen en echt weggezogen te worden in een verhaal. Ik ben dan ook dol op Pretty Little Liars.

Vlees of vis?
Zeker weten ga ik dan voor een lekker stukje vlees, hmmm Drank of drugs?
Drugs heb ik nog nooit gebruikt en dat zal ik ook nooit doen, drank heb ik wel eens gehad maar drink ik ook nooit meer. Als ik echt moet kiezen ga ik dan voor een alcoholisch drankje.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Spice Girls!

Bert of Ernie?
Ernie!

de 22 levensvragen tag |Janiinemma.nl

 

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Ik ga dan toch voor Sesamstraat, zo jammer dat het programma gestopt is!

Meest random feitje over jezelf?
Ik kan ontzettend slecht tegen mensen die ten onrechte mensen ontzettend slecht behandelen, of mensen die pesten en iemand lastig vallen. Als je diegene niet mag is dat prima, maar je hoeft diegene niet af te branden of het leven zuur te maken.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
Dat het ontzettend belangrijk is om ten allen tijden bij jezelf te blijven en dat je niet jezelf moet weg cijferen voor iemand anders.

Zo en dat waren alweer de 22 vragen, deze tag mag je natuurlijk zelf ook overnemen op je eigen blog. Zet je dan wel even een linkje in de comments neer zodat ik jouw antwoorden ook kan bekijken? Ik ben namelijk ontzettend benieuwd! Hoe zou jij deze vragen beantwoorden?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

11 Reacties

 1. 17 november 2016 / 18:07

  Leuk om je beter te leren kennen 🙂 Ik erger me ook dood als het huis een zooi is en er komt ineens iemand langs. Ik ben benieuwd waarom je geen alcohol drinkt, vind je het niet lekker of? 🙂
  Claire onlangs geplaatst…Productiviteit tip: Social Media AgendaMy Profile

  • Janine
   Auteur
   17 november 2016 / 19:38

   Haha ja hè! En dan vooral als het onaangekondigd is, grr. Uh ik drink geen alcohol omdat ik daar totaal geen behoefte aan heb. Ik vind het niet vies of wat dan ook maar ik kies ervoor om de troep niet te drinken. Veel mensen kijken mij altijd raar aan als ik dat zeg en ook als ze wat aanbieden sla ik het af, ik kan me prima vermaken zonder en heb de volgende dag geen laat van een kater en de mensen die wel (veel) gedronken hebben wel. Ik vind het trouwens niet erg als andere mensen drinken hoor, maar mij die je een groter plezier met een colaatje hihi

 2. 17 november 2016 / 11:39

  Haha wat een leuke tag! Vriendinnetje van mij heeft (ja nog steeds hahaha) bijna eenzelfde mailadres, moest echt even drie keer kijken.

  • Janine
   Auteur
   17 november 2016 / 19:39

   Hahah, ik ken ook nog mensen die hetzelfde Mail adres gebruiken, ik schaam me dood als ik dat zou doen! Ik heb het al met mijn nu normale emailadress waarbij ik soms denk: zullen mensen dit niet raar vinden ? Hahha

 3. 17 november 2016 / 10:48

  Leuk om dit te lezen! Ik had ook zo’n icoontjesapp, maar die stuurde me dan eerst door naar een site en dan pas naar de app! Gebeurt dat bij deze niet? X

  • Janine
   Auteur
   17 november 2016 / 10:53

   Wat jammer! Deze doet dat niet, je moet alleen het Internet icoontje niet doen want dan heb je wel kans dat je eerst doorgestuurd word naar een andere website maar qua apps enz ga je gewoon meteen Door naar de app. Ik kan het je zeker aanraden! Hihi x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge